Od upornega najstnika do moža. Mislimo, da nam je Kevin Jonas zrasel dobesedno pred očmi. Najstarejši izmed bratov Jonas je dobro znal svoje mladostniške dni, sedaj pa uživa z ženo Danielle Deleasa.

Prevrtimo nekaj let nazaj, ko so bili Jonas Brothers vodilni disneyjevi izvajalci in ko so zasedali sama prva mesta lestvic. Leta 2005 je Kevin z bratom Nickom in Joejem izdal prvi album z naslovom 'Please Be Mine' pod okriljem Columbie Records. Samo dve leti kasneje so od te založbe odstopili ter presedlali na Hollywood Records.

Leta 2007 je trojica izdala svoj drugi album z naslovom 'Jonas Brothers' in že v prvem tednu je album dosegel peto mesto na Billboard Hot 200 Chart. Že naslednje leto so fantje izdali tretji album z naslovom 'A Little Bit Longer', ki je na Billboardu zasedel kar prvo mesto. Tudi njihov zadnji album iz leta 2009 je zasedel prvo mesto.

Poleg odličnega vokala pa ima fant, ki bo imel svoj resničnostni šov, tudi igralske sposobnosti, saj je poleg svojih treh bratov zaigral v priljubljeni disneyjevi seriji 'Jonas'. Serija ni dolgo obstajala, ukinjena je bila lani, ravno takrat, ko je Kevin zamenjal svoj življenjski status. Leta 2009 sta se z Danielle poročila, njegovi bratje pa so bili njegove priče. Sprašujemo se, če bomo kmalu v prihodnosti lahko videli tudi najmanjšega Jonasa.

Vse najboljše, Kevin!

Se pridružuješ? Lajkaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVroče! Kmetija: Darko z zvijačami prišel do naziva glava družine
Naslednji članekMTV nagrade: Lady Gaga potrdila svoj status globalne superzvezde