Deli
celebrity gossip


Paris in njena sestra Nicky Hilton sta praznični vikend izkoristili kar se le da in veselo čofotali med valovi na eni izmed čudovitih plaž Mauija. Zvezdnici sta v bikinkah pokazali svoji fantastični postavi, veliko pozornosti pa je uspelo pritegniti zlasti Paris.

Ta je bila vedno bolj 'koščena', zdaj pa se zdi, da je starleta pridobila kar nekaj kilogramčkov. To se vidi tudi na njenem zaobljenem trebuščku in mnogi se sprašujejo ali gre le za odvečne kilograme, za katere je kriv praznični december, ali pa Paris in njen fant Cy Waits pričakujeta naraščaj?

"Plavanje v oceanu je bilo super in zelo sproščujoče, vsaj dokler me ni ujel velik val. Precej strašno. 🙁 Zdaj sem varno na plaži. :)" je na svoj Twitter profil zapisala Paris in kasneje dodala: "Pravkar sem se vrnila s čudovitega dneva na plaži. Obožujem morje. Čas za sprostitev.:)"

Medtem, ko Paris uživa na počitnicah, pa se njen bivši fant Doug Reinhardt sooča z obtožbami, da je v času, ko sta bila s Paris skupaj, posnel njun seksi domači film. Njegova javna predstavnica je dejala: "Doug pravi, da nikoli ni obstajal seks posnetek z njim in Paris." Sicer pa ne bi bilo prav nič presenetljivo, če bi Paris svoji zbirki dodala še en domači pornič.

loading ...

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.