Jennifer Garner in Ellen Page sta se družili na podelitvi nagrad National Board review, kjer so počastili najboljše srebrne nastope tega leta.

„Zelo všeč mi je bil film No country for old men, zelo mi je bil všeč,“ je dejala Kate Winslet preden je predstavila glavne zvezde filma, Javierja Bardema, Josha Brolina in Tommy Lee Jonesa in jim podarila nagrado za najboljše igranje.

Michael Douglas je prejel nagrado za življenjsko delo in je zadnji kompliment namenil svoji ženi Catherine Zeta Jones: “Ti si najboljša stvar, ki se me je kdaj zgodila in ljubim te z vsem srcem!“

George Clooney je pokazal svojo iskreno plat, ko je prejel trofejo za najboljšega igralca: „Ne vem, kaj naj rečem. Res gre za nek čudovit, kreativni duh in ponosen sem, da sem tukaj.“

Najboljši režiserski debitant je Ben Affleck, ki se je Joshu Brolinu zahvalil za enega izmed najbolj ganljivih govorov večera.

Danzel Washington je sprejel nagrado svobode izražanja za film The great debaters skupaj z ostalima zvezdama filma, Jurnee Smolett in Nateom Parkerjem.


Zadnje novičke

Prejšnji članekReese na naslovnici Marie Claire
Naslednji članekBritney za zapahe spravila paparace