Pred nekaj tedni je barbadoška lepotička izjavila, da bi vsaka ženska morala imeti svoje gole fotografije in kot kaže, sama pridno dela na tem.
V priljubljeni ameriški reviji je tudi intervju, ki se nanaša predvsem na težko leto 2009. ki je na pevkino srečo že minilo, številne fotografije z in brez obleke, od spredaj in od zadaj pa so naravnost odličen način, da je RiRi pokazala svojo kolekcijo tetovaž.

O svojem novem albumu z naslovom “Rated R” je povedala, da je bilo njegovo ustvarjanje nekakšna terapija, ter da je navdih za mnoge pesmi našla v svojih spominih, na neprijeten fizični napad njenega bivšega fanta Chrisa Browna.

“Med snemanjem albuma se je moje razpoloženje zelo hitro spreminjalo. Nekaj časa sem bila na robu živčnega zloma, nekaj časa žalostna, spet drugič zelo depresivna…Vse to je bilo posledica pesmi, ki vsaka zase prinašajo svojo zgodbo.”

Pevka je priznala, da se je pred incidentom s Crisom Brownom želela preizkusiti tudi v igralskih vodah, vendar je pretep pokvaril vse njene načrte.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSlavni pokeraši skupaj v boj proti AIDS-u
Naslednji članekObleci se kot Jessica Stroup