Na naslovnici Leonardo pozira v običajni beli majčki in z zamišljenim pogledom, znotraj revije pa je tudi seksi fotografija, na kateri je igralec v postelji, oblečen zgolj v kavbojke in brez majice. Igralec, ki je ponavadi bolj skrivnosten glede svojega življenja, je tokrat vendarle zaupal nekaj podrobnosti.

 

Med drugim je razkril svojo pomanjkljivost, saj mu večkrat pride v navado, da svoje projekte uspešno organizira, vendar pa ga ob žive spravijo malenkosti. Leonardo je zaupal tudi delček svojega otroštva, saj je priznal, da je bil precej jezikav in neubogljiv deček, ki je rad govoril in se še rajši stepel. Lepotec je zatrdil, da nikoli ni zlorabljal drog, še posebej pa ga je prizadelo, ko je zaradi prevelikega odmerka umrl njegov znanec, s katerim sta se skupaj udeležila neke avdicije.

 

Presenetljivo pa je, da je ženske lažje spoznaval še pred svojo slavo po Titaniku, ko so ga številne ženske želile osvojiti zgolj zaradi njegove prepoznavnosti. Svojo mega slavo, ki mu jo je prinesel prav ta film, pa je opisal kot nekaj, kar mu je bilo prej v breme kot pa v ponos. O svojem prijateljevanju s Paris Hilton, s katero so ga zadnje čase nekajkrat ujeli, pa ni spregovoril niti besede.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoredna dekleta: Kaj sta Kesha in Rihanna počeli v postelji?
Naslednji članekVROČE Ota Roš napadla paparaca ker jo je slikal na plaži