"Večina zvezd ima rada svoj levi ali desni profil, Kim pa je popolnoma drugačna. Fotografom nastavlja svojo ritko kot bi vse prisotne želela vprašati 'Je moja rit prevelika v tej obleki?'," pišejo na portalu.
Da si tega res ne izmišljujejo so vam v dokaz številne fotografije, ki bodo najverjetneje razveselile močnejši spol.

Čeprav je ponosna na svojo postavo in pravi, da svojih oblin nebi zamenjala za nič na svetu, pa lepotičko zmoti, ko njeno podobo spemenijo v igračo za odrasle. Kinky Kim je namreč ime njeni dvojnici – lutki za napihniti – ki jo je podjetje Pipedream Products poslalo na tržišče. Kim naj bi, ko je slišala za nesrečno novico, popolnoma pobesnela in se odločila, da bo omenjeno podjetje tožila, pa čeprav tam trdijo, da gre zgolj za golo naključje. Sicer pa ima podjetje v svoji ponudbi tudi lutke inspirirane s strani Eve Longoria, Lindsay Lohan, Jessice Simpson in Lady GaGa.
 


In če se zaradi lutke ne bi razjezila ona, bi se prav zagotovo njen fant Miles Austin. Sicer najnovejša poročanja ameriškega rumenega tiska trdijo, da je 29-letnica "ponovno na tržišču", saj naj bi parček svoje razmerje prekinil pred tednom dni. Ravno zato, naj bi se Kim s svojo mamo Kris Jenner odpravila na potovanje po Evropi.
"To je tipična Kimina poteza. Ko je prekinila z Reggiejem je odpotovala v Meksiko, zdaj, ko je končala z Milesom, pa je odšla v Evropo. Najbrž se bosta zopet poskušala pobotati, vendar mislim, da je med njima sto procentno konec!," je povedal neimenovani vir.


Zadnje novičke

Prejšnji članekObleci se kot Ashley Olsen
Naslednji članekWillow Smith: Zvezda pri 9 letih!