Ker sta Charles in Camilla najbrž preveč zaposlena s kraljevskimi obveznostmi, za voščilnico nista pozirala, ampak sta izbrala kar utrinek iz konjske dirke Royal Ascot, ki sta se je udeležila letos poleti. Predvsem Camilla je bila v preteklosti večkrat tarča kritik zaradi svojega zastarelega okusa za oblačenje, tokrat pa sta oba videti naravnost glamurozna.

Camilla je izbrala obleko iz šifona s potiskom in svilen plašč v pastelno zeleni barvi oblikovalke Anne Valentine. Videz je popestrila s kremno belim klobukom, ročno torbico s cvetličnim potiskom in preprosto verižico z biseri.

Charles je izbral srajco znamke Turnbull and Asser v sinje modri in beli barvi ter siv plašč znamke Anderson and Sheppard. Dodal je še svileno kravato in črn klobuk.

Tokrat sta prekosila celo Kate in William, ki sicer veljata za modni ikoni.

Par je na fotografiji videti sproščen in nasmejan, ujet v zasebnem trenutku. Ugibamo lahko, da je Charles s svojo ženo pravkar delil nekaj, kar mu je pričaralo nasmeh na obraz.

Princ Charles, ki je znan po svojem smislu za humor in dobrodelnosti, se je v nedavnem intervjuju raznežil in spregovoril o svojem vnučku in Camilli, o kateri pravi, da je "krasna soproga".


Zadnje novičke

Prejšnji članekJUKEBOX: Cody Simpson – Pretty Brown Eyes (akustična verzija)
Naslednji članekMiley Cyrus: Napovedala je novi singel!