Po večerji je igralec George Clooney pristavil svoj stol poleg Javierja Bardema in pri klepetu se jima je kmalu pridružil tudi Casey Affleck.

„Še vedno sem presenečena, da stojim tukaj,“ je dejala Amy Ryan, ki je prejela nominacijo za najboljšo stransko igralko v filmu Gone baby gone, ki ga je režiral Ben Affleck in v katerem je igral tudi njegov brat Casey.

„Nadrealistično in bizarno,“ je dejala zvezda filma Juno, Ellen Page, ko je spoznavala največje hollywoodske zvezde, kot je Sissy Spacek.

„Sedaj,ko sem nominirana tretjič, je zelo drugačen čas v mojem življenju, kot je bil prvič in drugič,“ pravi Laura Linney, zvezda filma The Savages.

Fotografskim objektivom sta se nastavila tudi nominiranec za najboljšega igralca Viggo Mortenesen za njegovo vlogo v filmu Eastern promises in Julian Schnabel, ki je prejel nominacijo za najboljšega režiserja.

„Vsega tega pravzaprav nimamo v Franciji,“ je dejala nominiranka za najboljšo igralko, Marion Cotillard. Igralka je kljub mrzlemu vremenu v Los Angelesu prišla v živo rumeni obleki brez naramnic.


Zadnje novičke

Prejšnji članekModre oči
Naslednji članekVROčE – Britney se je vrnila domov