Marjetka Vovk in Raay (Maraaya)sta uspešna glasbenika, ki sta pod svoje okrilje vzela mnoge talente. Na letošnji Emi sta tako bodrila svoje 4 varovance: Niko Zorjan, duo BQL (Rok in Anej) ter Tanjo Ribič.

PREBERITE TUDI: Foto! Kaj je počela Nika v zaodrju na Emi 2018?

Fotografije prikazujejo, kako lep in pristen odnos imajo in s kakšno vnemo navijata. Tak je bil zapis na Facebok profilu tik pred začetkom Eme: “Po enem letu danes spet mravljincki. EMA 2018 se danes zacenja.  Takooo zelo sva ponosna na svojo ekipo, na Niko, Roka, Aneja, ne samo zato, ker so vec kot dva meseca garali za svoje nastope, ampak ker imava tako srčno ekipo in take energije, da si česa lepševa ustvarjalec ne more želeti… in srečno tudi ‘naši’ Tanja Ribic danes! BQL nastopata 10., Nika Zorjan pa 12.! Dejmo, ‘familija’”

Vsi skupaj so res kot prava mala glasbena družinica, kar dokazuje tudi spodnja objava.

Sicer Marjetka in Raay zelo redko objavita fotografijo svojih otrok, Vida in Oskarja, a sta tokrat naredila izjemo in objavila prikupno fotografijo svojih nadobudnežev, ki navijata za Roka in Aneja.

Po Emi 2018 pa sta seveda tudi čestitala zmagovalki Lei Sirk s temle zapisom:

“Najinaaaa zmagovalcaaaa BQL … bravo fanta in hvala, Slovenija, za prvo mesto po televotingu. Ampak vsekakor: LEAAAAA ČESTITKE ZA SKUPNO ZMAGO! Prav tako zasluženo! Zelooo!”

Ni dvoma, da bodo skupaj nizali še ogromno glasbenih uspehov.

PREBERITE TUDI: Marjetka in Raay pokazala delček svoje zasebnosti

Prejšnji članekAli Tupac res živi v Somaliji?
Naslednji članekDrugič noseča super manekenka pokazala svoj trebušček