Challe Salle bo v teh dneh izdal svoj prvi samostojni album z naslovom Kristalno jasno, na katerem bo kar 21 pesmi. Za drugi singel z albuma, Nisi sam, je Challe Salle skupaj s pevko Zalo Deželak, posnel tudi filmski videospot, ki na človeka naredi prav poseben vtis in pri marsikaterem gledalcu prikliče solze v oči.

Challe drugačen kot do sedaj …

Videospot je čisti dokaz, da se da v današnjih časih tudi v Sloveniji narediti kvaliteten izdelek z dobro zgodbo in izvedbo. Challe Salle se nam tokrat predstavlja popolnoma v drugačni luči, kot smo ga bili vajeni do sedaj. Za glasbo je poskrbel priznani slovenski producent Damjan Jović. Lepo presenečenje pa je mlada pevka Zala Deželak, ki je zapela refrene v pesmi Nisi sam in tako dokazala, da ima izreden vokal, ter velik potencial, da se prebije v sam vrh slovenske glasbene scene.

Zgodba videospota?

Sama zgodba videospota govori o mladem moškem, ki se v brezizhodni finančni situaciji in ob nosečem dekletu, odloči da bo s svojima prijateljema oropal zastavljalnico zlata, ker pa se rop izjalovi, pristane v zaporu. Svoja dejanja obžaluje in se trudi spremeniti in živeti posteno. Ob vsem tem boju in nezavidljivi situaciji, pa mu ob strani stoji njegovo dekle. "Nauk zgodbe je, da vsak človek lahko naredi napako, vendar je pomembno, da se iz vsake napake nekaj nauči in je tako ne ponavlja več," pravi režiser in scenarist videospota, Robert Hedzet.

V videu tudi znani obrazi in mišice …

Poleg Challeta in Zale, se v videospotu pojavijo tudi glasbenik Adam Velić, glasbeni producent Damjan Jović, več znanih imen s področja body buildinga kot so Benjamin Radić, Miha Zupan in Rok Tomažin, ter airsoft ekipa Bad Boys Elite. Kot poseben gost se v videospotu pojavi tudi igralec Dino Hajderović, ki je pred kratkim prejel nagrado Vesna za najboljšo stransko vlogo v filmu Čefurji raus.

Potek snemanja strogo varovan

Videospot je nastal v sodelovanju z Uradom RS za izvrševanje kazenskih sankcij, ki so izdali dovoljenje za snemanje videospota na različnih lokacijah, najstrožje varovanega slovenskega zapora Dob. "Tekom snemanja smo imeli stalno spremstvo in varovanje paznikov, kar je svojevrstna izkušnja," pravi ekipa Fame & Flame Pictures, ki je posnela videospot.

Kdo stoji za svežim izdelkom?

Režiser Robert Hedzet se je tudi tokrat izkazal z dobrim dramatičnim scenarijem in odlično režijo, direktor fotografije je bil David Burk, za make-up in styling pa je poskrbela Petra Fröhlich. Modna oblačila so iz trgovine New Yorker, za nosečniške scene, pa je bila Zala oblečena v prikupna nosečniška oblačila iz trgovine Popek. Na snemanju je bil prisoten tudi fotograf Sašo Domijan, tako da ne manjka zanimivih in kvalitetnih fotografij, ki si jih lahko ogledate v galeriji.

Druženje s Challe Salletom in ekipo …

Promocija albuma Kristalno jasno in videospota Nisi sam, bo v ponedeljek, 11.11, od 15. – 20. ure v klubu Nebotičnik Skyscraper, v Ljubljani, kjer bo Challe Salle predstavil pesmi iz novega albuma, na odru pa se mu bodo pridružili tudi Adam Velić, Zala, Erik, Kataya, Shorti, Stefan Šumanac Šumi in Dino Hajderović.  Vabljeni ste vsi, ki bi se radi družili z glasbenikom, ki bo delil avtograme, prav tako pa ni starostne omejitve za vstop. Se vidimo!

Čestitke produkcijski ekipi Fame & Flame Pictures, ki je ponovno ustvarila pravo filmsko poslastico!


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠok! Po Pameli še ena zvezdniška kratkolaska!
Naslednji članekJustin Bieber: 10 srečnic je razvajal pri sebi doma!