Po štirih mesecih avdicij, preizkušenj, snemanj in drugih aktivnosti je Slovenija končno dobila mistra Slovenije 2013. Desetčlanska komisija je skupaj s člani organizacije Mister Slovenije izbrala Jureta Ruganija, postavnega 23 letnega mladeniča iz Ljubljane.

Strokovno komisijo so sestavljali Matjaž Kumelj, Katarina Venturini, Eva Ana Kazič, Benjamin Kračun, Tamara Smonker, Aleš Prestor, Tjaša Kokalj, Danijel Karaconi, Ana Gregorič in častni gost dogodka Britanec Ryan Terry, mister international 2010.

Drugo lento Best Model pa si je prislužil gorenjski blondinec Matija Dušak, ki je slavil tudi na spletu. Preko uradnega facebook glasovanja je med finalisti prejel največ všečkov in si zagotovil neposredno uvrstitev v super-finale TOP 5 tekmovalcev. Poleg Matije in Jureta so si super-finale prislužili še Ljubljančana Naser Bećiri in Jan Kozina ter Dolenjec Blaž Zaplotnik.

Navdušujoč spektakel

Izjemen dvourni šov je vodila prelestna svetlolaska Pia Pustovrh, sicer voditeljica Hitove budilke na radiu Hit. Poleg nje so na odru stali še plesalci plesne šole Endless pod okriljem Denisa Vučka in številni glasbeni izvajalci.


Voditeljica Pia Pustovrh je dogodek odprla z izvrstnim plesnim šovom v sodelovanju s plesno skupino Endless

Glasbene minute so tako popestrili April, Lea Sirk, SoulGreg, Gaj Trček, Christine in Mirko. Da je vse potekalo brez zvočnih zapletov, pa je skrbel preklajeni DJ Dey. Manjkal ni niti stand up komik Dušan Tomič.

Dogodka so se udeležili tudi ustvarjalci filma Izhod: Yuri Bradač, Simon Pribac, Gea Erjavec, Dejan Babosek, Katarina Jurkovič in Aljoša Kovačič, pa mistra universe Matjaž Kumelj in Miha Dragoš, nekdanja miss universe, Nataša Pinoza, pevka Alya, Tatjana Tutan, Iryna Osypenko Nemec,

Mister Slovenije 2013, Jure Rugani, bo tako Slovenijo zastopal na svetovnem lepotnem izboru Mister International 2013 v Indoneziji. Vrhunec lepotnega dogajanja se bo na Daljnem Vzhodu odvijal novembra.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPink pokazala svojo ženstveno plat
Naslednji članekKam vabi Ricky Martin?