Deli
www.index.hr

Tyra je tako v sodelovanju z Barryjem Hollywoodom pozirala v pomankljivi spalni srajčki, belem kostimu ter črnem spodnjem perilu in roko na srce, v vseh treh oblačilih izgledala kot prava seks bomba, ki je šele pred nekaj dnevi zakorakala v svet modnega blišča.

Kljub temu pa ne moremo mimo dejstva, da so fotografije v javnost poslane šele po nekaj urnem obdelovanju v fotoshopu. Tyra ni več takšna, kot je bila pred desetimi leti, vendar prav neverjetno je, kako se že skoraj štiridesetletna manekenka, ob pomoči računalniškega programa in s postavitvijo luči med fotografiranjem, spremeni.

Zadnjih nekaj mesecev se je voditeljica resničnostnega šova 'America's Next Top Model' borila z odvečnimi kilogrami, vendar pa je ta problem s pomočjo nutricionistke zlahka rešila. Shujšala je kar za 15 kilogramov, rezultati pa so lepo vidni na njenih najnovejših fotografijah, ki so priložene v galeriji. Tudi po petih letih, ko se je ta lepotica odločila zapustiti svet modnih pist ima Tyra veliko za pokazati. Izkazala se je ne le kot uspešna manekenka, temveč tudi kot ambiciozna in podjetna voditeljica ter producentka.

loading ...

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.