Nič ni lepšega kot videti družino, ki se med sabo podpira, razume, je v harmoniji in izžareva pravo toplino. Takšnih družin na svetu ni veliko. Še posebej malo jih je v svetu šov biznisa, ki ga ponavadi zaznamujejo ločitve, prevare in še kakšne hujše stvari. Še sreča, da živimo v Sloveniji, kjer beseda družina še nekaj pomeni in to dokazujejo tudi naši zvezdniki.

Teja Perjet Jugovic & Jani Jugovic

Cool družina. Teja Perjet in Jani Jugovic imata 3 otroke. 2 sta skupna, najstarejši sin je iz Janijevega prvega zakona, a sprejet, kot da bi bil Tejin. Čudovita družina, toliko topline in ljubezni ne vidiš vsak dan.

Foto: @janasnuderl
Vir: Instagram Cool Mamacitaa

Tanja Ribič in Branko Djurić

Tanja Ribič in Djuro imata dve čudoviti hčerki. Zala je že samostojna in je že zapustila gnezdo, vendar se z največjim veseljem vrača domov, kjer kar žarijo od radosti.

Vir: Instagram Tanje Ribič

Alenka Košir

Alenka Košir je po ločitvi od znanega smučarja Jureta Koširja znova našla ljubezen in nastala je velika združena družina, ki se ima resnično rada.

Vir: Alenka Košir Instagram

Hajdi Korošec Jazbinšek

Nekoč glasbenica, danes uspešna podjetnica je tudi mamica dvema fantkoma. Družina skupaj potuje, se zabava in kvalitetno preživlja čas. Hajdi ni pozabila, da mora biti v prvi vrsti mama, šele nato podjetnica.

Foto: @prav.posebno
Vir: Hajdi Korošec Jazbinšek Instagram

Nika Zorjan

Nika Zorjan je kljub svojim 29-letom še vedno zelo navezana na svojo družino. Nekaj sta starša počela prav.

Vir: Instagram Nika Zorjan

Zadnje novičke

Prejšnji članekDejan Krajnc z družino posnel pesem, ki vam bo segla do srca
Naslednji članekDarja Gajšek je svoje sledilce spustila v intimo svojega doma