Gašper Rifelj ni novost na slovenski glasbeni sceni. Mladenič, ki je lani na festivalu Slovenska popevka s skladbo Mozaik zasedel tretje mesto, še leto prej s skladbo Ti veš drugo, te dni predstavlja novo skladbo Kriv sem.

 "Skladba Kriv sem je tista prava. Še nikoli nisem tako močno čutil pesmi, kot čutim to. Morda zato, ker v njej lahko prepoznam svoja čustva, ki se nam pogosto pokažejo v tistih najintimnejših trenutkih, ko je samemu sebi treba priznati, da smo za nekaj krivi in ko ni več mogoče krivde valiti na drugega," nam je zaupal fant, ki je praktično čez noč odrasel in se razvil v nadvse postavnega mladeniča.

"Ko v ljubezni narediš napako, si edini krivec ti in poti nazaj ni. Vedno ostane spoznanje, da si izkoristil zaupanje najdražje osebe," nam je bistvo svoje zadnje skladbe, za katero ne dvomimo, da bo nova uspešnica, razložil simpatičen mladenič.

Mladi glasbenik, ki večino svojega časa posveča glasbenemu izobraževanju je s tem projektom zakorakal na novo pot. "Petje mi daje priložnost, da skozi pesmi rastem," pravi Gašper, ki je prepričan, da se s trdim delom, kakovostnimi projekti in potrpežljivostjo pride daleč.

Vsekakor, Gašper, si na pravi poti!


Zadnje novičke

Prejšnji članekUJETA Prezaposlena Kim Kardashian naokoli z mokrimi lasmi
Naslednji članekFOTO Zvezdniki, za katere mislimo, da bi morali biti spet skupaj