V medijih in javnosti že dolgo nismo videli hollywoodskega šarmerja Georgea Clooneyja, zato so začele krožiti različne govorice, da je njegov zakon z Amal, 42-letno odvetnico, v hudi krizi in na pragu ločitve. Vendar pa je 59-letni igralec končno spregovoril o njunem razmerju za revijo GQ, ki ga je razglasila za moškega leta in ga postavila na naslovnico nove številke. Besede, s katerimi je opisoval njun odnos, so marsikoga presenetile.

George je razkril, da je bil dolgo časa prepričan, da se ne bo nikoli več poročil ali imel otrok. Navsezadnje je bil znan kot najbolj trmast in najbolj zaželen samec v Hollywoodu. A vse se je spremenilo, ko je Amal prišla v njegovo življenje, zato je zavrnil vse dotakratne odločitve in jo odpeljal pred oltar leta 2014. Tri leta kasneje je v življenju ‘dobil’ največjo vlogo, vlogo staršev, ko je Amal rodila dvojčka Ello in Aleksandra.

Celo življenje sem bil prepričan, da se ne bom poročil, da ne bom imel otrok.

Celih 36 let sem bil takšen lik, ki je, ko je otrok zajokal ali začel jokati, ne glede na vse pobegnil. Z otroki sem nenadoma postal tisti drugi lik. ‘Celo življenje sem bil prepričan, da se ne bom poročil, da ne bom imel otrok. Da se bom preprosto posvetil delu, dobrim prijateljem in tako se bo moje življenje izpolnilo. Da je bilo moje življenje pravzaprav zaman, nisem vedel, dokler nisem spoznal Amal. Potem se je vse spremenilo in rekel sem si, da sem res osamljen. Nikoli nisem bil v položaju, ko mi je življenje nekoga pomembnejše od mojega, nato pa dodam še dve majhni bitji, ki ju je treba hraniti … ‘, je dejal George.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GQ (@gq)

 


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekMarko Potrč se v družinskem krogu javlja iz Švedske
Naslednji članekLa Toya Lopez je pokazala svoja dva