Deli
USweekly

Objavi na Twittru

“Gigi in jaz sva imela izjemno globok, ljubeč in zabaven odnos in imam ogromno spoštovanja in oboževanja do nje kot ženske in prijateljice,” je Malik zapisal na Twitter. “Ima naravnost neverjetno dušo. Hvaležen sem vsem najinim oboževalcem, ker spoštujejo to težko odločitev in najino zasebnost v teh trenutkih. Želela sva, da to novico najprej izveste od naju. Rada vas imava. xZ.”

Hadid je svoje sporočilo objavila kmalu za Malikom. “Izjave o razhodih pogosto zvenijo brezosebne, ker je res nemogoče ubesediti, kar sta dve osebi doživeli skupaj v dveh letih … ne le v odnosu, ampak tudi v življenju na splošno,” je 22-letnica, ki je tudi oblikovalka pri modni hiši Tommy Hilfiger objavila na Twitter.

PREBERITE TUDI: FOTO! Zayn in Gigi sta tu bolj seksi, kot je bil Zayn kadarkoli s Perrie!

“Večno bom hvaležna za ljubezen, čas in življenjske lekcije, ki sva jih Z in jaz delila. Želim mu le najboljše in ga bom še naprej podpirala kot prijatelja, do katerega imam izjemno spoštovanje in ljubezen. Kar se tiče prihodnosti, karkoli je namenjeno, tudi bo, kot vedno. xG.”

Kako sta se spoznala

Par se je menda spoznal novembra 2015. Hadid je še nedolgo nazaj, januarja, Maliku objavila sporočilo za rojstni dan. “Ljubim tega moškega bolj, kot lahko ubesedim & navdihnjena sem nad njegovo motivacijo, da bi bil vsak dan boljši. Vse najboljše TVOJEMU LETU, moj @zayn,” je napisala. “Želim ti najbolj vesel, vesel rojstni dan & 25. leto življenja!! Ponosna sem, da sem ob tebi x”

PREBERITE TUDI: Gigi, izkoriščevalka fantov in iskalka pozornosti!

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.