Številni slovenski igralci v spletni casino uporabljajo različne strategije, da bi čim bolj povečali svoje dobitke. Danes lahko na internetu najdete na desetine ali celo stotine priporočil za igranje igralnih avtomatov, namiznih iger in celo rulete. V tem članku bomo govorili o tem, kako izbrati pravo delovno strategijo.

Ali obstaja optimalna strategija iger na srečo?

Priznajmo si, da je majhna skrivnost, da so razen pokra vse spletne igralniške igre zelo odvisne od sreče. Pravila rulete, blackjacka ali igralnih avtomatov so postavljena tako, da je na dolgi rok igralnica vedno v prednosti pred uporabnikom. Zato je matematično nemogoče, da bi dolgo časa igrali na igralnih avtomatih ali ruleti in še vedno dosledno zmagovali.
Seveda je sreča lahko na vaši strani in lahko zadenete jackpot ali imate dolgo zmagovalno serijo, vendar se denar na dolgi rok vrne v igralnico. Izjema je poker, pri katerem igralec tekmuje z drugimi uporabniki in lahko z uporabo preizkušene strategije zasluži dobitke.
Zato je jasno, da ni profesionalnih igralcev rulete ali igralnih avtomatov in zato tudi ni dosledno zmagovalnih strategij. Ne glede na to imamo nekaj univerzalnih nasvetov za vse slovenske igralnice, s katerimi lahko bistveno povečate svoje dobitke.

Svoj dobitek razporedite pametno

Dodelitev dobitkov je zelo pomemben postopek za vse slovenske igralce na srečo s pravim denarjem. To velja za vse igre na srečo, vključno s pokrom, igralnimi avtomati, ruleto, blackjackom itd.

Pri igranju rulete polog ne sme presegati 1/20 celotnega kapitala. V tem primeru je približno 95-odstotna verjetnost, da po 100 igrah ne boste izgubili vsega denarja. Vzemimo konkreten primer: za igranje rulete ste vplačali 200 USD, pri čemer ne morete staviti več kot 10 USD na igro.

Pri blackjacku morate vložek razporediti tako, da vsaka stava ne sme presegati 1/20 vašega celotnega kapitala. Pri optimalni strategiji je verjetnost dobitka večja od 0,99, medtem ko je pri ruleti 0,97. Zato je s to strategijo praktično nemogoče izgubiti ves denar.

Metoda podvojitve

Ta metoda znatno zmanjša tveganje izgube in ponuja dobre možnosti za visoke dobičke. Metoda dvojnega dobitka je bolj raznolika in zagotavlja visoko raven razburjenja kot prej opisana metoda vplačil, pri kateri igrate samo posamezne igre s konstantnimi enakimi vplačili.

Bistvo metode je naslednje: z enakimi vložki lahko igrate blackjack ali ruleto. Kot primer vzemimo stavo v višini 10 USD. Če zmagaš, pusti svoj depozit in dobiček v trenutni igri, ne hiti z izplačilom. Zdaj igrate z 20 ameriškimi dolarji. Če dobite, ne hitite z zahtevo za izplačilo dobitka. Zdaj igrate s 40 ameriškimi dolarji. Če zmagate, dobiček 40 USD pospravite v žep in začnete znova z 10 USD. Seveda lahko poskusite srečo tudi z večjo zmagovalno serijo. Vaš dobiček se podvoji, vendar se verjetnost zmage v celotni seriji z vsako igro prepolovi.

Učite se upravljati svoj čas

Čim manj časa boste preživeli v igralnici, tem manj denarja boste izgubili. Ker v igralnicah ni ure (ki bi vam odvzela občutek za čas) in ker lahko programska oprema številnih spletnih igralnic prekliče prikaz časa na računalniku, je najbolje, da na telefonu nastavite alarm, na primer po dveh urah. Ko se sproži alarm, prenehate igrati in tistega dne ne stavite več.

Nastavite fiksni znesek

Ne glede na vaš način igranja morate v igralnico vedno vplačati določen znesek. Ustvarite ločeno kreditno kartico ali e-denarnico z zneskom za igranje spletnih igralniških iger.

Pri impulzivnih igralcih ne deluje nakup žetonov za 100 dolarjev z dodatnimi 200 dolarji v žepu. Takšni uporabniki igralnic prepogosto spremenijo dodaten denar, ki ga niso nameravali uporabiti za igre na srečo, v žetone in nato izgubijo vse, kar imajo.

Postavite osebne finančne omejitve in se jih držite. Če menite, da se ne držite postavljene omejitve, je priporočljivo, da igralnico prosite, da vas v primeru popolne izgube za določen čas blokira.

Izkoristite bonuse in promocije

Spletne igralnice porabijo veliko denarja za privabljanje novih igralcev. Zato boste v vsakem slovenskem igralniškem salonu prejeli bonus za prijavo. Ta bonus lahko znaša do več tisoč dolarjev in je pogosto odvisen od vašega začetnega pologa. Bonus 200 % do 3.000 USD na primer pomeni, da dobite dodatnih 200 %, če vplačate 1.000 USD. Tako lahko igrate za 3.000 USD, čeprav ste vplačali le 1.000 USD. Zato je smiselno, da pri prvem pologu vplačate večji znesek denarja, ne glede na to, kako čudno se to zdi.

Nekatere igralnice so svojo igralno valuto začele celo brezplačno razdeljevati. S takšnim bonusom brez pologa dobite nekaj dolarjev pravega denarja, ne da bi porabili osebna sredstva. Seveda se igralnice trudijo, da bi denar nakazali pozneje, če vam je igranje z njimi všeč. Pogosto so vsi stroški “bonusa brez pologa” hitro pokriti.

Povzetek

Dolgoročno ne morete dosledno zmagovati, če ne izkoristite svojih priložnosti za igre na srečo. Zato je zelo pomembno, da poskušate čim bolj zmanjšati svoje finančne izgube. To lahko dosežete le, če se strogo držite naših priporočil v tem članku.


Zadnje novičke

Prejšnji članekDamjan Murko je eden redkih slovenskih glasbenikov, ki se lahko pohvali s tem
Naslednji članekNika Urbas s povito nogo! Kaj se je zgodilo?