Po ogledu včerajšnje oddaje resničnostnega šova Kmetija, so mnogi ostali brez besed. Nekateri so močno žalostni, drugi jezni. Spletkarjenje tekmovalcev iz hiše v gozdu je obrodilo sadove in Ambrož Vahen Kralj je zapustil oddajo. Kar pravzaprav ne bi bilo nič posebnega, če ne bi več kot polovica gledalcev (morda celo več) navijala zanj. Mnogim se je simpatični Šentjurčan prikupil zaradi iskrenega nasmeška, pozitivnega odnosa in dejstva, da je na kmetiji poprijel za vsako delo.

Vse je igra in tako ni nujno, da bo končni zmagovalec nekdo, ki si to res zasluži. Stanka, Polona in Anže so se odločili, da Ambroža ne želijo več med njimi. Izrekli so celo nekaj grdih besed za njegovim hrbtom. Ambrož je spakiral svoje stvari in povedal, da on je že zmagal s tem, ko je spoznal Nino. Sledilo je slovo od nje, ki je bilo res ganljivo. Nina je jokala, Ambrož je komaj zadrževal solze. Čeprav je bilo težko, se je splačalo, njuna ljubezen je zaživela tudi izven šova.

Gledalci so jezni in žalostni. Mnogim res ni všeč, da je Kmetijo zapustil njihov favorit. Na družbenih omrežjih se je zvrstilo grdih komentarjev in besed, ki blatijo stanovalce iz hiše v gozdu, predvsem Stanko in Polono.

 


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekNina Pušlar je obrnila nov list v svojem življenju
Naslednji članekRazkritih 14 najbolje plačanih igralcev na svetu! Prvo mesto vas bo presenetilo!