Včerajšnja oddaja Kmetije je mnoge pustila odprtih ust. V areni, kjer sta se najprej borili Lina Majcen in Karin Lipovnik, je slednja zmagala z veliko prednostjo. Vožnja s samokolnico in preizkušnja moči je bila prevelik zalogaj za suvereno Lino, zato je izpadla.

Voditeljica Natalija je vse presenetila, ko je povedala, da Lina ne odhaja v hišo v gozdu, ampak da se lahko pomeri s preostalimi prebivalci hiše v gozdu za obstanek na Kmetiji. Pričel se je napet boj med Anžetom, Stanko, Polono in Lino. Pričel se je četveroboj s tremi postojankami. Najprej so morali odvezati vrečo, a Stanki ni uspelo. Nato so morali sestaviti palico in pridobiti ključ, tu je spodletelo Anžetu. Na zadnji postojanki, kjer je bila sestavljanka, sta se tako pomerili Polona in Lina. Po nekaj namigih je sestavljanko le dokončala Polona.

Lina je žal morala zapustiti Kmetijo. Objela je Aljaža in odšla proti vratom, nakar je Aljaž presenetil in povedal, da Kmetijo zapušča skupaj z njo. S tem dejanjem je presenetil vse sotekmovalce, še najbolj pa gledalce, ki so ob odhodu občutili nekakšno zadoščenje. Mlad par je imel ogromno podpornikov in tudi nekaj ljudi, ki jim nista bila všeč zaradi igre. Mnogi so mnenja, da je odšel domov, ker Lina ni imela možnosti izbrati glave družine in je tako vedel, da bo on naslednji teden v areni. Grozni komentarji so se kar zvrstili (kot naprimer ta iz našega naslova).

Verjamemo, da je zmagala ljubezen, tako kot pri Ambrožu in Nini.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekUAU! Rok Piletič je za svoj rojstni dan imel kar tri torte! To morate videti
Naslednji članekZala Kralj je žalostna, ker umira pred njenimi očmi