Četrtkova oddaja MasterChef Slovenija je mnogim prinesla zadoščenje. Stari grehi so prišli preganjat tekmovalce. Peterica najboljših je morala popraviti njihove najslabše jedi, ki so jih pripravili do sedaj v oddaji. Kimi je tako imela “popravni izpit” gobove juhe, Bruno je pripravljal jed iz starega kruha in sestavin iz goveje juhe, Natalija je morala znova dekonstruirati ričet, Žiga je popravljal prvo samostojno kuhanje v šovu, Maša je popravljala nabodalo.

Tekmovalka, ki je najmanj napredovala, je morala že isti dan zapustiti tekmovanje.

Žiga navdušil, izpadla je …

60 minut kuhanja je hitro minilo in tekmovalci so z jedmi prišli pred sodnike. Najbolj je navdušil Žiga, s svojo jedjo je tako presenetil Bineta, da mu je ta podal roko in mu čestital.

Krožnik, ki je sezul Bineta

Popravni izpit je naredil tudi Bruno. Malo manj je navdušila Maša, najslabše pa sta se odrezali Kimi in Natalija. Žal je slednja morala zapustiti kuhinjo, dekonstrukcija ričeta ji tudi tokrat ni uspela.

Gledalci so po izločitvi Natalije končno prišli do zadoščenja, mnogi so namreč že po preteklih oddajah komentirali, da bi oddajo morala zapustiti ravno ona.

 

Prejšnji članekMary Ševo (Sanjski moški) potrebuje pomoč
Naslednji članekRebeka Dremelj znova dokazala, kako veliko je njeno srce