Včerajšnja oddaja MasterChef Slovenija je postregla z več presenečenji.

Boj za naslov MasterChef Slovenija se nadaljuje. Včeraj sta bila na vrsti individualni in izločitveni test. Na balkonu sta bili varni dve dekleti, ki sta prejšnji dan naredili najboljšo torto, ostali so si balkon morali še priboriti. Najprej sta sodnika (Bine je še vedno odsoten) pred tekmovalce prinesla paniranega piščanca – kar je napovedovalo zahteven test. In res je bil. Tekmovalci so morali predrugačiti ocvrto hrano. Najbolj pogumni so delali celo sladke jedi.

Sledil je izločitveni test z umešanimi jajci

Tisti, ki jim je uspelo Karima in Luko navdušiti z ocvrto hrano, so odšli na balkon. Na izločitvenem testu pa so borbo nadaljevali Marko, Miro, Timotej, Pia, Fabijan in Evita.

Na prvi pogled zelo preprosta jed, a Karim je pokazal čisto drugačno pripravo umešanih jajc, ki je tekmovalcem delala preglavice. Najboljša je pripravila Pia in se razveselila balkona. Najslabša je pripravil Timotej in se na žalost moral posloviti od tekmovanja.

Čeprav je bilo njegovo slovo zelo ganljivo, je v šovu spoznal ljubezen, s katero skupaj nadaljujeta svojo kulinarično pot in zato verjamemo, da bomo o njem še veliko slišali.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte, kako svoj čas najraje preživlja Sanja Grohar
Naslednji članekTako se izbranka Lada Bizovičarja pripravlja na poletje