V svetu slave so razhodi med partnerji nekaj vsakdanjega, čeprav se tu in tam najde par, ki resnično najde srečo v ljubezni. Eden izmed teh parov sta vsekakor Goldie Hawn in Kurt Russel. Goldie je bila pred tem že dvakrat poročena, vendar je z Kurtom našla svojo srečo.

Pisalo se je leto 1983, ko sta se prvič srečala in od takrat sta neločljiva. Prevrtimo čas naprej v leto 2017, ko sta oba prejela svojo zvezdo, na Hollywoodskem pločniku slavnih. Prejela sta jo za dosežke na področju njunih karier, ki jih ni malo. Skoraj 34 let sta se podpirala v karierah in tudi kot starša. Imata namreč 4 čudovite otroke – Boston, Oliver, Kate in Wyatt.

Instagram

Par ni poročen, čeprav je slovesnost, ob prejemu zvezde na Hollywoodskem slavnem pločniku, bila podobna poroki. Celo življenje sta se trudila, da bi njuno delo bilo obeleženo za večno in sedaj se jima je želja uresničila.

V govoru ob podelitvi zvezde je Kurt spregovoril nekaj smešno/ganljivih besed:

»Goldie, to je zate. Dolgujem ti svoje čudovito življenje. In če bom počaščen s tem sladkim simbolom, za večno vgraviran v cement, na tej cesti, kjer bom nenehno podvržen krutosti kalifornijskega sonca, krutosti vetra, dežja in potepuških psov. Okužen s podplati čevljev z vseh strani zemlje, potem sem vesel, da lahko vse to prenašam skupaj s tabo, Goldie Hawn«

Goldie je v svojem govoru omenila kako je bilo, ko je s svojimi plesnimi čeveljci prišla v Hollywood in komaj čakala, da nekje zablesti.

Na dogodku so prisostvovali tudi Quentin Tarantino, Reese Witherspoon in Kate Hudson, ki je prav tako imela ganljiv govor, predvsem o tem kako sta starša dobra vzornika, ne samo njej, ampak tudi bratom.

Čez celotno prireditev pa je bilo videti, da sta Kurt in Goldie resnično predana drug drugemu, še vedno igriva in zaljubljena kot prvi dan, ko sta se spoznala.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto: Tanja Žagar zopet namiguje na nosečnost in skriva trebušček?
Naslednji članekMiša Molk napisala ganljivo pismo v slovo Gašperju Tiču