Postavni Hans Sigl se bo v vlogi Martina Gruberja znova posvetil dogodivščinam in zapletom na idiličnem podeželju.

Priljubljenost serije Hans Sigl, kot je povedal v enem od intervjujev, pripisuje družinski zgodbi, ki se v sodobnem času zdi precej neverjetna. Okolje, v katerem se serija odvija, pa je dovolj pristno, da gledalke in gledalci lahko po njem hrepenijo. Že ob prvih taktih pesmi Patience skupine Take That se je čas za vse, ki so redno spremljali dogajanje v vasi Ellmau, ustavilo. Spomnimo, da je ob obisku Slovenije pa priljubljeni igralec Hans Sigl uvodno pesem na bobnih odigral kar sam.

PREBERITE: FOTO! Gorski zdravnik navdušil Slovenijo

Snemanje Gorskega zdravnika poteka že več kot 10 let, kar je dovolj zgovoren podatek in razlog za to, da je prevzela tudi slovenske gledalke in gledalce, ki bodo v napeti zgodbi 4. marca na POP TV lahko znova uživali. V glavnih vlogah poleg Hansa Sigla nastopajo še Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher in Siegfried Rauch.

Le kaj nas čaka v 11. sezoni?

Krepostnega Martina Gruberja čakajo novi izzivi in zapleteni medicinski primeri. Svojim pacientom velikokrat poleg zdravstvene oskrbe tudi svetuje ter jim nudi moralno podporo. Tokrat bo Martinu preglavice povzročala Lilli, ki hitro odrašča, saj se želi osamosvojiti. V Ellmau pa se nepričakovano vrne tudi stric Ludwig. Njegov prihod ne bo čisto nič nedolžen.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVau! Ilka Štuhec je prava mačka
Naslednji članekKako izuriti svojega zmaja 3