Sanjski moški Gregor Čeglaj zadnje čase kar veliko potuje. Pred enim tednom se je udeležil modnega dogodka v Berlinu, včeraj pa si je v družbi prijatelja ogledal nogometno tekmo v Milanu. Gregor je velik navdušenec nad tem športom, zato si rad tudi v živo ogleda, kako se za žogo borijo njegovi najljubši nogometaši. Iz njegovih objav na družbenem omrežju je razvidno, da mu je najbolj pri srcu ravno klub Inter iz Milana.

Gregor si je po tekmi, kjer je zmagal njegov najljubši klub, privoščil še pozno večerjo in sprehod po mestu. Naslednji dan je popil kavo v Gallerii Vittorio Emanuele, najstarejši aktivni italijanski nakupovalni galeriji, ki je glavna znamenitost Milana.

Na poti v avtomobilu nam je posnel story, na katerem je povedal, da ne mara gneče in rdečih luči na semaforju, ki se v Milanu pojavijo vsakih dvajset sekund.

Zato se danes odpravlja na obisk, ki zaenkrat ostaja skrivnost, je pa Gregor napovedal, da jo bo kmalu razkril. Gre na obisk na kakšno idilično italijansko podeželje, kjer bo imel sanjski zmenek?

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekAnja Širovnik je končno razkrila skrivnost. Poglejte, v kakšni vlogi jo boste gledali po novem
Naslednji članekNika Zorjan: “Za večino izmed vas smo verjetno usekana družina”