Deli

Vse več žensk obtožuje producenta Harveyja Weinsteina spolnih napadov in nadlegovanja.

Novinarki New York Timesa sta odkrili najmanj osem žensk, ki jih je Weinstein spolno nadlegoval in jim za podpis pogodbe o molčečnosti plačal nekaj denarja. Med nadlegovanimi je bila tudi Ashley Judd. V torek je revija New Yorker objavila članek o še treh ženskah, ki jih je vplivni producent prisilil v spolne odnose, za New York Times pa sta nadlegovanje potrdili še Angelina Jolie in Gwyneth Paltrow.

Weinsteina je v nedeljo odpustilo filmsko producentsko in distribucijsko podjetje, ki ga je sam ustanovil in nosi njegovo ime, zapušča pa ga tudi 41-letna soproga Georgina Chapman, s katero imata dva majhna otroka. Poročila sta se leta 2007, Chapmanova pa je na kratko sporočila le, da se ji lomi srce zaradi bolečin, ki so jih ženske pretrpele in zapušča moža, da se posveti otrokoma.

Angelina Jolie je sicer zatrdila, da je z njo poskušal podobno, vendar ga je dala na hladno in od takrat z njim ni več hotela imeti nobenega opravka. Gwyneth Paltrow pa je povedala, da jo je kot 22-letno igralko skušal prisiliti v masažo, vendar ga je prav tako zavrnila, Weinstein pa jih je menda slišal od njenega takratnega zaročenca Brada Pitta.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.