Danes do svojih vstopnic že prišlo prvih 500 oboževalcev David Guette

Ljubitelji plesnoelektronskih spektaklov so se danes množično odzvali na predprodajo vstopnic Red (x-mas) Party-ja. Najbolj zvesti oboževalci Davida Guette, Afrojacka in drugih glasbenih gostov so si ogled velikega dogodka, ki se bo odvijal 15. decembra v Areni Stožice zagotovili za samo 35 eur.

"Kupila sem štiri karte." "Jaz pa tri, še za frendico." "Lani je bilo na žuru Davida Guette v Areni noro, letos bo pa še stokrat bolj, ker so zraven še Afrojack in drugi. Party leta! Komaj čakam," sta bili navdušeni 21-letna Tina in 23-letna Anja iz Ljubljane, ki sta pred poslovalnico Collegium Mondial Travel v BTC-ju prišli že dobro uro pred začetkom prodaje. "Greli sva se s čajem in pogovorom z drugimi feni," sta nam še povedali, preden sta nadaljevali pot po opravkih. V dolgi vrsti, ki se je oblikovala pred vrati poslovalnice, se je zbrala pisana druščina srednješolcev, študentov, njihovih staršev in prijateljev. Nina iz Litije je prišla po karte za svojega fanta, neka starejša gospa za svoje vnuke, večina je kupovala vstopnice zase in za prijatelje, prav vsi pa so se nasmejani do ušes in ponosni na dragoceni ulov strinjali, da nas čaka božična zabava, ki je ne gre zamuditi.

Če ste prodajo prvega kontingenta vstopnic izpustili, boste imeli že jutri priložnost kupiti vstopnice za po znižanih predprodajnih cenah v vseh poslovalnicah mreže Eventim po vsej Sloveniji. Začetne cene vstopnic so 28 eur za rdeči ring, 32 eur za zeleni ring in 39 eur za parter, na voljo pa so tudi trije VIP paketi in zlati ring (fan pit) za najbolj srčne žurerje. Ne prezrite, da je število najcenejših vstopnic omejeno in se bodo cene po razprodaji akcijskih kontingentov dvignile.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNicole Richie osupnila z globokim dekoltejem
Naslednji članekMarc Anthony: Zgrožen, ker mu je Bradley Cooper prevzel otroke