Hajdi Korošec slavna pevka iz najstniških dni, je včeraj praznovala okrogli jubilej. Upihnila je 40. svečko na svoji rojstnodnevni torti, ob tem pa na svoji Instagram strani zapisala sledeči zapis:

“Se spomnite ko ste mislili da so ljudje pri 40ih stari? Mhm… ni dolgo nazaj, ko sem sama mislila isto… ampak veste kaj? Danes sem dopolnila 40 let. Pocutim se kot, da je to resnično moje obdobje… ravno dovolj izkušenj, da nisem več začetnik, ravno dovolj razumna, da vem koliko še ne vem in ravno dovolj močna in ustvarjalno razpoložena, da verjamem v svojo zgodbo, ki jo navdihuje iskrenost in pristnost. In to je vedno prava pot… vse ostalo so “bližnice”, ki nimajo obstanka. Zato je moj nasvet pri rosnih 40-ih, da ne glumite, ne pretvarjajte se…. bodite to kar ste… tisti ljudje, ki jim tako želite ugajati bodo slej kot prej spregledali masko in odsli… tisti, ki pa jim boste pokazali svoj pravi obraz in bodo ostali, no to so ljudje, ki jih je vredno ohraniti v svoji blizini. Ne bo jih veliko, bodo pa za vedno 😉 Danasnji dan sem prezivela v živalskem vrtu z mojimi dragimi ljubko-tečnimi otroci in mojim sarkasticno-prikupnim mozem. Lepše res nebi moralo biti in za piko na i so mi v TOP street food lokalčku prinesli tortico in zapeli Hapy birthday  … Več res ne potrebujem… to je to! 
Iskrena hvala vsem za lepe želje, teh namreč nikoli ni dovolj. Zato jih delite povsot in kamorkoli greste… svet bo veliko lepši!”

PREBERITE TUDI: Pevka in podjetnica Hajdi Korošec je prejela dve nagradi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

PREBERITE TUDI: Vroče! Hajdi Korošec pokazala postavo po porodu.