Hajdi Korošec, pevka in izjemna podjetnica, je 22. januarja praznovala svoj 40. rojstni dan. Mama dveh fantkov se je z družino odpravila na dopust na Kanarske otoke, od koder tudi spodnje fotografije, na katerih razkriva svojo izjemno postavo.

PREBERITE TUDI: Vroče! Hajdi Korošec pokazala postavo po porodu.

Nasmejana le za Instagram

Hajdi je v objavi na Instagramu razkrila, da potovanje z otroci res ni lahko in da se včasih sprašuje, zakaj preprosto ne gredo kar v toplice. Zapisala je sledeče:

“Za instagram sem se nasmejala, ampak drugače sem utrujena, ubita in izmozgana. Ampak to stanje mi je kot double mami, ob tem tempu in podvigih že nekako integrirano v mojo osebnost. Potovati z otroci je naporno ampak ko vidiš, kako zelo so radovedni, kako jih vse zanima, kako radi raziskujejo me žene, da jim pokažem čimveč. Pa čeprav sem/sva včasih že na robu zmogljivosti. In ko pogledam slike naših potovanj, si vedno rečem, da je bilo vredno. Pravijo da si tako majhni otroci ne zapomnijo, ampak jaz lahko z zagotovostjo trdim drugače. Tako mali otroci si zapomnijo in to včasih takšne detajle, da še mene preseneti. Recimo tam kjer so bile opice v gostilni in je očka pil pivo.
Včasih se tudi sama vprašam zakaj ne gremo u faking toplice in si malo spočijeva, medtem ko otroci prav tako uživajo … No, to vprašanje sem si tudi danes večkrat postavila in prišla vedno do istega zaključka … Nobena pot do raja ni enostavna.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

PREBERITE TUDI: Pevka in podjetnica Hajdi Korošec je prejela dve nagradi.