Novi single 'Gremo se igrat boga' bo s svojim bendom Tribute2Love v živo premierno predstavil  8. decembra v ljubljanskem Kinu Šiška, kjer bo v koncertnem repertoarju predstavil tudi druge avtorske skladbe in poskrbel za odlično uverturo v koncert ob 30. obletnici glasbenih kolegov Psihomodo Pop. Še prej pa se bo single zapletel v radijske antene.

Prvi uradni album Hamove matične zasedbe Hamo & Tribute 2 Love je namreč že kar predolgo v pečici. Fantje ga napovedujejo za pomlad. In prav za napoved albuma so v teh dneh postregli s singlom Gremo se igrat boga.
Hamo pravi, da skladba ne bo odzvanjala vsebine celotnega albuma, da pa bo s pomočjo humorne ironije orisala marsikatero aktualno početje, nam odprla nova obzorja v življenje in njegovo nadgradnjo, ljubezen. Besedilo in glasbo je napisal sam, k aranžmaju pa je zopet, kot pri mirovniškem singlu 'Vija vaja ven', pripomogel mariborski multiinštrumentalist ter producent Denis Horvat – Duki.

"Naša kultura je na pragu izumrtja. Z njo umiramo vsi in  marsikdo izmed nas se tega ne zaveda. Treba je reagirati. Rokenrol je lahko upor, lahko pa ga interpretiramo s pomočjo manj znanega pojma, Odgovornosti. Želimo, da se ljudje začnemo zavedati odgovornosti, ki jo imamo do okolice, do ljudi, do planeta, do ljubezni, do vsega kar nam je bilo podarjeno. Gremo se igrat boga, je himna odgovornosti," je povedal pevec.


Zadnje novičke

Prejšnji članekUspeh! Jutranja zarja že tretji teden zapored najbolj gledan film!
Naslednji članekKateri so najmanj priljubljeni zvezdniki?