Deli
'net'

Harry Styles je svoje domnevno dekle kmalu po prvem javnem zmenku predstavil tudi družini oziroma mami, ki pa nad bodočo snaho naj ne bi bila preveč navdušena.

Njegova sestra Gemma je za revijo 'Heat' dokončno ovrgla te govorice in povedala:

»Če je on srečen, smo tudi mi. Vedno si bomo stali ob strani, ne glede na to, kaj se zgodi. Menim, da smo kar svobodnjaški glede tega,« je spregovorila.

Čeprav z dekletom nima resnejših načrtov za prihodnost, se ne boji izraziti svojih čustev.

»Harry je zelo pozoren in skrben. Če mu je kdo všeč, tega ne bo skrival in mu bo priznal svoja čustva. Ni še bil zaljubljen, zato ima sedaj tipično najstniško razmerje,« je nadaljevala.

Kaj pa poroka?

»Menim, da ne plava nekje nad oblaki in ne razmišlja o poroki ali čem podobnem. Je zelo realističen. Prav tako slavne ženske niso njegov tip žensk; verjetno ga sploh nima. Toda on mora imeti nekoga, ki bo razumel, zakaj je zmeraj zaposlen,« je še dodala.

Ko že govorimo o razumevanju natrpanega urnika, bo Caroline v novem letu prav gotovo prava zanj.

Mlado pevko v letu 2012 čaka vrsta prireditev in obveznosti, ki jo bodo izstrelile še korak bližje zvezdam – načrtuje vrnitev na X Factor, prav tako pa jo vodstvo ITV1 želi vključiti v velik projekt.

Zagotovo bomo o njej še slišali…

Izgleda, da bosta zaljubljenca v novem letu zelo zaposlena in bosta razmerje nekoliko upočasnila ter le uživala v dragocenih skupnih trenutkih.

Ti je všeč, da ga v razmerju podpira celotna družina? Ga tudi ti podpiraš?

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.