Sodišče v Los Angelesu je presodilo, da je 18-mesečna Dannielynn Hope ne samo njena edina naslednica, ampak je na njeno ime zapisan tudi sklad pokojne Playboyeve zajčice, je javil  AP.

Njen oče Larry Birkhead in izvrševalec Smithine oporoke, Howard K. Stern, sta solastnika sklada.

Sodnik vrhovnega sodišča, Mitchell Beckloff, je odobril peticijo, ki mu jo je izročil Stern-da se pojasnijo razmere Smithove do svoje hčerke. Anne Nicole je oporoko sestavila leta 2001-pet let preden je rodila drugega otroka-v kateri vso svoje imetje prepušča, takrat še edinemu sinu, Danielu. V oporoki tudi piše, da se sredstva iz Danielovega nasledstva enakopravno razdelijo med njene bodoče otroke.

Daniel je imel le 20 let, ko je leta 2006 umrl, in to samo 3 dni po rojstvu svoje sestrice Dannielynn.

»Jaz in gospod Stern sva vedno verjela, da Anne Nicole nikoli ni imela namena oškodovati svoje hči. Zadovoljen sem, da je to poglavje vendarle zaključeno,« je izjavil Sternov odvetnik, Bruice S. Ross, po izreku razsodbe.

Dannielynn bi lahko nasledila milijone dolarjev, če bi sklad dobil trenutno sodniško bitko okrog naftnega bogastva pokojnega drugega moža Smithove, J. Howarda Marshalla. Anne Nicole je že dobila 474 milijonov dolarjev, a je bil ta znesek izničen na nič. Leta 2006 je ameriško vrhovno sodišče ponovno pretehtalo svojo odločitev, a je sodnica Ruth Bader Ginsburg napisala, da Marshall v svoji oporoki ni za Smithovo pustil nič.


Zadnje novičke

Prejšnji članekDanielu Radcliffu grozijo s smrtjo
Naslednji članekWinona Ryder objavila zaroko