Izvedeli smo, da bo Helena Blagne, ki je vsak dan bolj seksi in je spet objavila nove zapeljive fotografije, kmalu nastopila v muzikalu!

Na povabilo idejnega očeta Alpske Sage Aleša Klinarja, bo Helena na odru muzikala Alpska saga, ki bo 1. septembra v Križankah, zaigrala in tudi zapela! V muzikalu se bo predstavila v slogu 80ih, 90ih.

“Na povabilo k sodelovanju sem se z veseljem odzvala, ker se mi projekt zdi zanimiv in ker se posveča izredno ikonografski glasbeni skupini ter obdobju slovenske glasbe. Lahko bi rekla, da si muzikal Alpska saga mora ogledati vsak, ki ima željo preživeti zabaven večer, vsak ki mu je glasba zasedbe Agropop ljuba in ga spominja na obdobje njihovega življenja. Načeloma ima vsaka vloga svoj šarm in v muzikalu vidimo izjemne like, mogoče pa bi vseeno lahko izpostavila naslovnega – Frančka, ker želi v življenju nekaj več. Spoznanja in dogodivščine, ki jih pri tem doživi so nekako sestavni del vsakega posameznika,” pravi Helena.

Aleš Klinar je povabilo Blagnetove pojasnil takole: “Ker je v tem času tudi Helena Blagne postala ikona slovenske glasbe, se pogosto srečevala z Agropopom na raznih nastopih, festivalih in je nenazadnje tudi v muzikalu omenjeno njeno ime, sem prišel na idejo, da bi jo povabil k sodelovanju. Videli jo bomo v vlogi igralke in pevke seveda. Nad njenim obiskom bodo navdušeni tako Franček, kot Jasmina in Frančkova mama. Verjamem, da tudi občinstvo.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekEmma Stone je nova najbolj plačana igralka
Naslednji članekTudi Alenka Gotar objavila fotografijo s plaže