Deli
Foto: Mare Vavpotič

Slovenska glasbena diva je v petek uživala v novi predstavi Dekliščina, izpod rok ustvarjalcev Špas teatra.

Težko pričakovana komedija leta v Špas teatru je upravičila pričakovanja. “Uau. To je to. Smeh zagotovljen. Izvrstna zabava. Vroče in žgečkljivo. Dekliščina je zagotovo nova Špasova uspešnica. Tokrat je Špas presegel samega sebe, predstava, ki jo morate nujno videti …” je bilo slišati po premieri seksi komedije, ki je dodobra nasmejala občinstvo v popolnoma razprodani dvorani Špas teatra.

Foto: Mare Vavpotič
Foto: Jure Makovec

Gledališka različica velike britanske uspešnice “za vsa čutila“ Do nazga je po 20ih letih ponovno zaživela in pokazala, kako znajo ženske na striptiz večerih hitro najti zverinico v sebi in se prepustiti … In prepustili so se tudi gledalci in uživali v seksi komediji. Na premieri v Špas teatru smo spremljali zgodbo o prijateljicah, ki si običajen večer krepko obrnejo na glavo. Nočni klub, slačifantje, spektakularna zabava, preobrati večera … zgodi se marsikakšen zaplet in doživi ognjemet.

 

 

Foto: Mare Vavpotič

Super žurko na odru in v dvorani so pod režijsko taktirko Violete Tomič zakuhali: Tadej Pišek, Urška Vučak Markež, Nataša Ralijan, Maja Martina Merljak, Lara Jankovič, Jernej Čampelj, Sebastjan Starič in Jože Doberšek. S plesnimi točkami in zabavno igro so gledalce pripravili do spontanih aplavzov, huronskega smeha, s sprehodi med občinstvom pa poskrbeli za doživetje, ki bo še dolgo ostalo v spominu.

Kdo vse je na dekliščini užival?
Foto: Mare Vavpotič

Med občinstvom je bilo na premieri precej znanih Slovenk in Slovencev, ki so petkov večer izkoristili za smeh. Med drugimi so prišli tudi: Helena Blagne, Blaž Švab, Jernej Kuntner, Lucija Ćirović, Neisha, Nataša Pirc Musar, Nina Šušnjara, Klemen Bunderla, Brita Bilač, Ana Maria Mitič, Iča Putrih, Bernarda Jeklin, Uroš Smolej, Marko Vozelj, Milan Gačanovič, Iryna Osypenko, Iztok Čop, Miki Vlahovič, Pia Pustovrh, Alenka Bikar, … Helena Blagne je po predstavi povedala: “Same desetke vsem igralcem, ki so poleg igre pokazali izjemno nadarjenost še koreografsko, to ni kar tako. Seveda pa je zaključek s striptizom naredil še tisto piko na i, da je bila Dekliščina tudi “nora”, kot mora biti. (smeh)”

Foto: Mare Vavpotič
Foto: Mare Vavpotič

Ob koncu predstave so kot posebni gostje na premieri nastopili fantje iz striptiz skupine Total Knockout in še dodatno razgreli občinstvo, zabava pa se je nato nadaljevala v lokalu Casa Del Papa.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.