Baby Boomer na nohtih: Poletni hit!

Letošnje poletje prinaša trend v svet manikure – Baby Boomer na nohtih. Ta eleganten slog združuje prehajanje barv z mehkimi toni, ki ustvarjajo naraven videz. Ena od najbolj priljubljenih različic Baby Boomer manikure so različne barvne kombinacije, med katerimi izstopajo rumena, bela, oranžna in roza.

1. Rumen Baby Boomer na nohtih

Rumena je sončna in energična barva, ki dodaja živahnost nohtom. Rumeni Baby Boomer na nohtih lahko vključuje mehke prehode med rumeno in belo ali drugimi nevtralnimi toni, kar ustvarja svež videz.

Baby Boomer
Vir: Instagram, @elzbieta_laszewska_instruktor

2. Bel Baby Boomer na nohtih

Bela barva je klasična, prefinjena in elegantna izbira za Baby Boomer manikuro. Beli nohti z nežnimi prehodi v rožnato ali bež barvo ustvarjajo sofisticiran videz, ki se prilega tako vsakdanjim kot posebnim priložnostim. Beli Baby Boomer na nohtih je minimalističen in eleganten slog, ki nikoli ne gre iz mode.

Baby Boomer
Vir: Instagram, @elzbieta_laszewska_instruktor

3. Oranžni Baby Boomer na nohtih

Oranžna je topla, poletna barva, ki prinaša energijo. Oranžni Baby Boomer na nohtih lahko združuje odtenke oranžne z nežnimi prehodi v breskev ali marelično barvo. Ta barvna kombinacija je lepa izbira za dopustniško vzdušje in poletne zabave.

Baby Boomer
Vir: Instagram, @elzbieta_laszewska_instruktor

4. Roza Baby Boomer na nohtih

Roza barva je romantična, ženstvena in klasična in zato vedno priljubljena izbira za manikuro. Roza Baby Boomer na nohtih lahko vsebuje nežne prehode med svetlo roza in belo ali med temnejšimi roza odtenki, kar ustvarja nežen videz. Ta kombinacija je primerna za vse generacije in se prilega številnim stilom oblačenja.

Baby Boomer
Vir: Instagram, @elzbieta_laszewska_instruktor

Ne glede na to, katero kombinacijo barv izbereš, Baby Boomer na nohtih je lep način, da osvežiš svoj videz in slediš najnovejšim modnim trendom


Zadnje novičke

Prejšnji članekMasterChef Slovenija: Golob je kriv, da je bil ta tekmovalec izločen
Naslednji članekTelo Matica Korošca je danes popolnoma drugačno kot v eksperimentu Poroka na prvi pogled