Cody Simpson se je v soboto odlično zabaval na plaži in je želel, da enako uživajo tudi njegovi oboževalci. Kako pozorno od njega…


Tako je na Twitterju hitro objavil svojo fotografijo zgoraj brez, s katero je nedvomno polepšal dan marsikateremu dekletu.


15-letni zvezdnik, ki je zaplesal Gangnam style, preživi veliko časa v oceanu in v nedavnem intervjuju je tudi spregovoril o tem, da je veliko pesmi z njegovega novega albuma posvečeno odraščanju med valovi in peskom.


»Album sem oblikoval tako, da predstavlja moj življenjski slog. Poskušal sem vključiti veliko avstralskih navdihov, kako sem odraščal, in življenjski slog, ki ga poskušam predstavljati, saj sem le otrok s plaže, ki veliko surfa. Želim narediti ogromno pop glasbe, vendar želim ,da je ta glasba tudi akustična, sproščujoča, ravno pravšnja za na plažo,« se je razgovoril.


»Še 11 dni! Komaj čakam, da ga vsi slišite! Zelo trdo smo delali. O njem povejte vsem prijateljem in družini.«


Cody pa se je v četrtek zvečer udeležil slovesnosti ob izdaju novega albuma Carly Rae Jepsen v Bootsy Bellowsu v Hollywoodu, na rdeči preprogi pa ga je spremljala sestra Alli.


Poglej si slike z dogodka.


Je tudi tebi Cody zgoraj brez všeč?


Zadnje novičke

Prejšnji članekPresrečni očka Damjan Murko: Rodil se je naš največji zaklad, Tiar!
Naslednji članekVROČE Saša Einsiedler: Razvaja se v hotelu v Zadru