Deli
hot.net

Na zadnjem mestu najdemo zvezdo resničnostnih šovov, ameriško starleto Kim Kardashian, ki je na račun svojih oblin ustvarila pravo malo kraljestvo.

Tu je tudi vedno prisotna Salma Hayek, ki je s svojim bujnim oprsjem navdušila tudi seksi kolegico Megan Fox, ki si želi prav takšen dekolte, kot ga ima njena starejša kolegica.

Čeprav njene prsi niso tako bujne, je Jennifer Love Hewitt kljub temu deležna velike pozornosti. "Na mojem telesu je kar nekaj pomanjkljivosti, ker pa se ljudje osredotočajo na moje prsi, mi to zelo prija," je izjavila igralka.

Ena najlepših hollywoodskih igralk Halle Berry je s svojim dekoltejem pogosto dekoncentrirala svoje sogovornike, kar je priznal tudi britanski voditelj Jonathan Ross.

Ne seznamu se je znašla tudi Jessica Simpson, ki je imela zadnjem času celo težave s preveč bujnimi oblinami, zato je njen zaročenec celo zahteval, da mora shujšati.

O oprsju temnopolte lepotice Tyre Banks je bilo veliko govoric, v svojem resničnostnem šovu pa je dokazala, da je njeno oprsje popolnoma naravno.

Za Mariso Miller je dovolj napisati že to, da je zaslovela s poziranjem v bikiniju za "Sport Illustrated".

Heidi Klum je dokazala, da je lahko ženska tudi po štirih porodih naravnost fantastična. Še vedno lahko namreč sodeluje v modnih revijah za spodnje perilo, pri tem pa sploh ne zaostaja za dvakrat mlajšimi kolegicami.

Za konec je tukaj tudi hollywoodska lepotica Scarlett Johansson, ki je s svojimi lanskimi razgaljenimi fotografijami zasenčila vse ostale lepotice.
 

loading ...

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.