Deli
www.telegraf.rs
Michael Fassbender – v filmu Shame se pojavi popolnoma nag, zanj pa je tudi George Clooney dejal, da bi lahko igral golf z rokama na hrbtu. Opa! 

Willem Dafoe je za prizor v filmu Antichrist, kjer bi se videl njegov organ, potreboval dvojnika, saj se je režiser za ta korak odločil, ker je igralec menda tako obdarjen, da so ob pogledu na njegovo 'premoženje' vsi zmedeni. 

Daniel Craig je v intervjuju dejal, da najbolj ceni svojo moškost. Velikost pa je potrdila kar njegova soigralka s snemanja.

David Beckham je nedavno snemal reklamo za spodnje perilo znamke H&M, kjer se je pokazala njegova veličina. Vse to pa je seveda potrdila tudi Victoria. Zdi se, da je Bog pri nekaterih podelil prav vse, kajne?

Ewan McGregor je v filmih Deception, Trainspoting in The Pillov Book, pokazal, da ga je mati narava kar dobro obdarila. V filmu A Home at the End of the World pa so izpustili en prizor, saj so bili ustvarjalci mnenja, da bi bil kader s Colinom Farrelom za gledalce kar malo preveč!  Tudi Jon Hamm je v kopalkah že pokazal svoje premoženje in tako sprožil val razprav o njegovemu mednožju.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.