Deli


David Beckham ima rad svoje telo in ga rad tudi pokaže. Ker je bil skupaj z ženo Victorio, s katero bi naj pričakovala punčko, zaščitni obraz Armanija, smo ga imeli priložnost videti v spodnjem perilu.

Matthew McConaughey je eden tistih, ki se pogosteje pojavlja brez majice kot z njo. Je pa tudi velik športnik, zato ga paparaci pogosto ujamejo med tekom po plaži. Brez majice, seveda.

Cristiano Ronaldo ima telo, za katerim vzdihujejo številne. Na njihovo žalost pa se tega telesa trenutno dotika le ena ženska roka, in sicer ruska manekenka Irina Šajk.

Blond James Bond, Daniel Craig, je ženske osvojil s prizorom, ko pride iz morja moker in samo v kopalkah.

Kellan Lutz, zvezdnik 'Somraka', je s fizično pojavo uspel osvojiti samega Calvina Kleina, saj je postal predstavnik njihovega moškega spodnjega perila.

Hugh Jackman je z angleškim šarmom in popolnim telesom osvojil številna ženska srca. V 43. letu starosti se lahko pohvali, da je v top formi.

Čeprav je na sceni že polovico življenja, za Bradom Pittom, ki se seli v Francijo, še vedno mnoge vzdihujejo. Ko je bil mlad, se je pred kamerami pogosto razgalil in ne dvomimo, da bi nas še dandanes navdušil.

Jake Gyllenhaal… Je treba še kaj dodati?

Šarmantni Orlando Bloom je sicer odličen igralec, je pa za njegovo slavo gotovo 'kriva' tudi postava.

Stari lisjak Gerard Butler je eden izmed tistih, ki bo dekleta vedno pustil brez sape. Verjamemo, da je njegov film '300' ostal v spominu mnogim tudi zaradi njegovih mišic.

loading ...

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.