Legendarni “MacGyver” velja za vsemogočnega in neuničljivega, vsaj pred kamero. Za kamero pa je zgodba popolnoma drugačna. Marsikatero »akrobacijo« pravzaprav posnamejo “MacGyver-jevi« dvojniki.

Fox televizija, na kateri se serija z mladim Lucasom Tillom tudi predvaja, poroča, da se je na snemanju hudo poškodoval ravno glavni kaskader in pristal v komi. V Atlanti so snemali prizor nesreče z vozili, kjer se vzrok za nesrečo še raziskuje. Producentska ekipa še vedno raziskuje vzrok nesreče z lokalnimi preiskovalci. Justin Sundquist, lastnik številnih nagrad za svoje akcije, je trenutno v stabilnem stanju. Vendar ta nesreča se je zgodila po samo enem letu, kar se je nazadnje Sundquist poškodoval in celo tožil CBS zaradi nepravilne zaščite in nemogočih zahtev, ki so se primetile med snemanjem Hawaii Five – O.

V tožbi, ki je še zelo vroča v Hollywoodu, Justin navaja, da je bilo na snemanju vrsta malomarnih nesreč, ki bi jih režija lahko preprečila. Med drugim na snemanju ni bilo niti varnostnega osebja, od njega pa so zahtevali akcije, ki so vključevale hitre napade, hitre vožnje … brez varovanja. Zadnje poškodbe na snemanju Hawaii Five – O so mu pustila mnoge posledice na telesu zaradi katerih ni zmožen več enakega dela.

Spomnimo, pred časim je umrl tudi kaskader serije Živi mrtveci, ki jo prav tako prenaša FOX televizija. Kje je meja?

PREBERITE: Smrtna žrtev na snemanju serije Živi mrtveci