V nekem intervjuju je potožil, da sploh več ne more brati-čeprav mu je bila knjiga najljubši hobi med pavzami med snemanjem, pa sedaj, kadarkoli jo vzame v roke, ne razume niti besedila, niti jezika v katerem je napisana.

Dokler ni začel igrati v ‘Zdravnikovi vesti’, ni imel s spominom nikakršnih težav, a ga je vloga Housea povsem izčrpala. »Fizično lahko berem, a si ničesar ne zapomnim. Ničesar!« je potožil novinarjem. Scenarij, ki se ga je vsakodnevno prisiljen naučiti, ne pusti možganom možnosti za druge aktivnosti. Zato se je igralec odločil, da bo do konca življenja bral eno in isto knjigo v upanju, da se bo ‘pozdravil’.

Laurie je nedavno izjavil, da so mu sonarodnjaki obrnili hrbet, odkar je v Ameriki tako popularen ter da mu na rodnem otočju nihče več ne ponudi vloge, zato se bo z družino preselil v ZDA. Čeprav bi z veseljem ponovno sodeloval s Stephenom Fryem, britanskim igralcem in komikom s katerim je snemal popularno serijo ‘Jeeves and Wooster’, Laurie pravi, da so se »vrata Britanije za njega zaprla«.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPrinc William v Afganistanu
Naslednji članekBritney samo v brisači