Na radiu sta dva Gregorja zadolžena za program: Gregor Trebušak je urednik Hitove izmene med 10.00 in 14.00 uro, Gregor Žvab pa je glavni v Hitovih Vibracijah med 14.00 in 18.00 uro. Saj veste, da so vsi Hitovci tudi zasebno prijatelji, oba Gregorja prijateljujeta že nekaj let.

Pred dnevi pa je padla stava. Kdo bo boljši od danes do 30. Junija? Kdo bo vitkejši, bolj pripravljen? Tako se je rodila akcija GREGOR2 – ( minus ) 10 kg.

Spremljajte njuno skupinsko hujšanje in stavite, kdo bo boljši. Prisluhnite Hitovi izmeni in Vibracijam na radiu Hit! Vsak petek bosta poslušalce, ki so pravilno stavili, torej tiste, ki so stavili na pravega Gregorja, tudi nagradili z enomesečnim gratis fitnesom. Cilj akcije je shujšati, povečati mišično maso in hkrati izboljšati telesno pripravljenost ��” do 30. junija. Pravita, da bi bila rada lepa in vitka na plaži….:)

S hujšanjem in treningi že počasi začenjata, vsak pa bo izbral tudi svojo ekipo dveh poslušalcev. Hujšali in trenirali bodo v Otelu v Domžalah pod nadzorom trenerja Janeza. Prvo uradno tehtanje bo potekalo kar v našem studiu med programom, trenutno stanje pa je:

GREGOR TREBUŠAK ( EKIPA HITOVE IZMENE ): 83 kilogramov

GREGOR ŽVAB ( EKIPA HITOVIH VIBRACIJ ): 92 kilogramov

Celotno akcijo seveda lahko spremljate tudi prek spletne strani www.radiohit.si.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBar pozira v Franciji
Naslednji članekBritney na Costa Rici