Deli
Barry King/Getty Images

Marsikdo se je ob novici, da si je dolgolasa svetlolasa igralka Kate Hudson pobrila glavo in se poslovila od svojih lepih las, ki so bili kar že njen zaščitni znak, zgrozil, a je to storila zaradi potreb snemanja novega filma.

Kate Hudson je tako svojo novo pričesko ponovno pokazala s fotografijo, ki jo je objavila na Instagramu, na njej pa je s fantom Dannyjem Fujikawo in sinom Ryderjem. V nedeljo so se namreč skupaj odpravili kolesarit.

We at it again ? #DirtBikeRyders

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Igralka bo nastopila v novem filmu z naslovom Freedom, režira pa ga vsem poznana ustvarjalka Sia. Kate je svojo novo podobo sprva pokazala s spodnjo fotografijo, a vsem še ni bilo jasno zakaj je storila to potezo …

Freedom ?? Compliments of @siathisisacting ❤️ #OurBeautifulDirector

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Novega partnerja je Hudsonova javnosti predstavila maja, na premieri novega filma njene mame Goldie Hawn, z naslovom Snatched. Med parom je bilo zaznati veliko kemije, Kate pa je za medije dejala, da je on najboljši in dober človek.

Lepa igralka je še objavila fotografijo, ki je nastala še v času, ko je imela lase in bila na dopustu v Franciji. Izdala je tudi, da Francije ni mogla zapustiti brez francoskih štručk.

Sicer pa očitno lepa igralka le ni tako ponosna na svojo novo pričesko, ker so jo včeraj v Los Angelesu ujeli, ko je snemanje svojega drugega filma z naslovom Sister, zapuščala z lasuljo. Verjetno lase le rabi za potrebe snemanja svojega drugega projekta. Malce nerodno!

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.