Deli

Samska lepotica Kate Walsh v prostem času najraje grizlja čips in se igra z mačkami. Bi rekli, da je pred dnevi praznovala 50 let?

Izgleda naravnost odlično, njen recept pa je: ne ukvarja se z leti, sivimi lasmi. Te skrije s pudrom in šminko, lase pa si pobarva. Prelepa igralka pravi, da življenje lahko planiraš do ene točke, potem se pa vse spremeni. Zato se raje ne obremenjuje in uživa. Življenje je nepredvidljivo in ne ukvarja se pretirano s tem kaj bo.

Kate je borka. Rodila se je kot najmlajša hči, Ircu in Italijanki. Že kot otrok je bila glasna in rada je nastopala. V njeni družini so vsi ustvarjalci. Zgodilo se ji je, da je zaradi nastopanja dobila celo kazen. Do začetka njene kariere (pri 20ih), se je preživljala kot natakarica. Bila je tudi fotomodel in učiteljica angleščine na Japonskem. Delala je tudi v gledališčih, leta 2005 pa je bila zbrana na avdiciji za serijo Talenti v belem. Iz tam se je tudi najbolj spomnimo (serijo je dolgo prenašal FOX). Čeprav naj bi igrala v samo nekaj epizodah, je scenarista in režiserja tako navdušila, da so zaradi nje spremenili celotni scenarij.

This is what a #GOT house looks like, #throning

A post shared by Kate Walsh (@katewalsh) on

Potem je dobila vlogo še v seriji Zasebna praksa. Za tem je zbolela za rakom. Iz scene se je umaknila, v začetku letošnjega leta pa spet vrnila na male ekrane – z novo serijo 13 razlogov zakaj in Potovanje deklet. Pravijo, da je Kate pravo nasprotje zvezdnic iz Hollywooda. Prijazna, odprta in na trdnih tleh. Namesto zabav, svoj prosti čas namenja druženju z mačkami, psmi, pije čaj in grizlja svojo najljubšo hrano – čips. Je samska, a pravi, da ji nič ne manjka. Veliko teče, vadi pilates in jogo (sicer ne z veseljem ampak pravi, da zato, ker rada je). Poročena je bila enkrat, zakon pa je zdržal 15 mesecev. Igralka se rada pošali, da ne bo nikoli pozabila nasveta njene babice. Govorila je, da moraš na zmenek s seboj vedno vzeti 20 dolarjev, saj lahko v kolikor je slab, od tam hitro pobegneš.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.