34-letnika naj bi osvojila 24-letna igralka Whitney Port, s katero naj bi si že pred tedni na neki newyorški zabavi izmenjala telefonski številki. Številni Leonardovi oboževalci so bili navdušeni, saj so menili, da je zvezdnik tokrat morda končno našel dekle svojih sanj. Vendar so se govorice o vroči zvezi hitro izkazale za neresnične.

Skriti vir, ki se je zaupal ameriški reviji US magazine, je namreč dejal: »Govorice o njuni zvezi so neresnične, tako kot je neresnična oddaja The City (v kateri Whitney Port nastopa;op.). Leo in Whitney se sploh ne poznata. Nikoli si nista izmenjala številk.« Leonardo, ki ga v zadnjih časih povezujejo z manekenko Anne Vyalitsynovo, očitno še vedno ni spoznal prave ženske.

Zadnji lepotički, s katerima je bil zvezdnik v bolj ali manj resni zvezi, sta bili Gisele Bundchen, njuno razmerje je trajala od leta 2001 do 2005, in Bar Rafaeli, s katero se je razšel v tem letu. Trenutno samska je tudi Whitney Port, s katero Leo navsezadnje le ni v zvezi. V intervjuju je simpatična igralka, ki se je marca razšla s soigralcem iz serije The city, Jayom Lyonom, razkrila svoj pogled na zveze.

Dejala je: »Skušam biti odprta za različne možnosti in različne karakterje. Zelo zabavno je spoznavati veliko ljudi in hoditi na zmenke, saj s tem spoznaš, kaj je tisto, kar si zares želiš.« Lepotička je dokazala, da se zares rada zabava, saj je v četrtek obiskala priljubljen nočni klub v Los Angelesu, Voyeur, kamor pa je prišla v presenetljivo dolgočasni, preprosti sivi obleki. Ob očitkih, da je njena resničnostna serija The City zlagana, pa se Whitney brani z argumentom, da za oddajo ni napisanega scenarija ter da temelji na resničnem življenju.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKristen obožuje ponošene bratove majice
Naslednji članekGregor Trebušak si vsako leto kupi Lego kocke