Deli

„Čudežni fantje“ mlade slovenske glasbene scene, ki so navdušili tako mlado in staro po vsej Sloveniji s svojim delom in nastopi v oddaji  X-Factor, se končno predstavljajo s prvim singlom, prekrasno in božajočo, a strastno balado „Te čakam“. Fantje, ki jih druži močno prijateljstvo in želja osrečevati svoje oboževalke in oboževalce, so s tem namenom k sodelovanju povabili producenta Dejana Radičevića in Roka Vilčnika, ob njih pa jim je ves čas stal ob strani njihov mentor in bobnar Aleš Uranjek, ki je zanje posnel tudi bobne za skladbo „Te čakam“.

In&Out predstavljajo svoje prvo avtorsko delo, nov singel z naslovom »Te čakam«, ki je nastal s pomočjo producenta Dejana Radičeviča in Roka Vilčnika. Pesem nosi ne-klasično ljubezensko tematiko, skozi katero fantje iz skupine poudarjajo težave sodobnega življenja, s katerimi se vsi soočamo.

„Zelo si prizadevamo, da smo sami avtorji glasbe, saj točno vemo, kaj hočemo in hočemo kvaliteto. Kljub temu pa se zavedamo, da se moramo naučiti še veliko, zato smo celotno produkcijo zaupali Dejanu Radičeviču, ki nas je s pomočjo njegovih dolgoletnih izkušenj pravilno usmerjal.“, je dejal Kori iz skupine.

Fantje se že s prvo skladbo „Te čakam“ predstavljajo z aranžmajem, iz katerega je slišati, da so odprti na različne glasbene žanre. Skladba „diha“, kar pomeni, da je vse slišano v njej dejansko odigrano in posneto, In&Out pa tudi že napovedujejo, da bodo v bližnji prihodnosti tudi sami poprijeli za inštrumente tudi na odru. Snemanje bobnov so npr. zaupali mentorju Alešu Uranjku, zaradi česar ima ritem prav poseben karakter. Pesem je že napoved prihajajočega albuma, ki bo predstavljal zmes različnih glasbenih zvrsti (rock, pop, soul, r'n'b …).

„Ob tem ne smemo pozabiti na moje sosede, ki niso imeli druge možnosti, kot da pesem slišijo vse od rojstva in končne različice vsaj 100-krat na dan zadnjih 14 dni, saj smo skladbi namenili res veliko pozornosti, vaje, hrane, pijače, podočnjakov …“, je dejal Kori.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.