Čeprav mogoče na prvi pogled deluje malce nedostopen, sem že v začetnih minutah najinega pogovora lahko ugotovila, da je 24 letnik nadvse simpatičen, zgovoren in zabaven fant. Prav nič vzvišen in zelo prijazen.

Posebej za naš portal je spregovoril o svoji glasbeni karieri, svoji ljubezni do potovanj in seveda tudi o lepih dekletih, ki jih okoli njega vedno kar mrgoli.

1. Sedaj se torej po krajšem premoru vračaš na glasbeno sceno. Kdaj lahko pričakujemo izzid novega albuma?

Album sem do sedaj izdal samo en in še to leta 2003, ko sem delal še s prejšnjo ekipo �” zakoncema Vlašič pri Niki Records. Nato sem začel glasbo ustvarjati sam. Zdravnik, ki sem ga ustvaril z Mirno Reynolds, in Do Portoroža sta bila velika hita, nakar je sledila še zmaga na MMS-u. Jeseni sem potem sodeloval tudi z Rebeko, s skladbo Noro se ujameva sva nastopila na Emi. Potem sem odprl svojo firmo in pod okrilje vzel še nekatere druge glasbenike, tako da dela res ni manjkalo. To vse skupaj mi je vzelo precej časa, zato se šele sedaj vračam s skladbo Meteor, ki je že prišla na radijske postaje. Odziv je zaenkrat super, zato upam, da je pred vrati nova uspešnica. Album lahko pričakujete nekje oktobra. Velik poudarek sem dal tudi na spremljevalne vokale, ki mi jih bosta peli dve obetavni punci Petra in Amaja.

2. Nova skladba Meteor je nastala v sodelovanju z Wernerjem. Kako je prišlo do tega?

Werner je ful faca! Z njim je bilo res super sodelovati. Ko smo se lani spoznali, sem bil presenečen, kako prijazna sta ves čas z Andrejo. Werner je eden redkih slovenskih glasbenikov, ki napolne vse dvorane, zelo pa je talentiran tudi kar se komponiranja glasbe tiče. Sicer je pa do sodelovanja prišlo čisto spontano. Bil sem pri njima na kosilu. Ko sem se pošteno najedel, sem na kavču zaspal. Vmes pa sta z Andrejo napisala tekst za skladbo Meteor. Takoj sem videl, da je tekst fenomenalen in da ga bom vzel. Sicer pa mislim, da je do sodelovanja prišlo predvsem v prijateljski luči, ker se res dobro razumemo.

3. Za pesem si tudi posnel videospot, v katerm se pojavi tudi voditeljica Urška Čepin. Govorilo se je, da bosta z Urško posnela tudi duet?

V bistvu je bil to bolj hec, ampak nikoli ne reci nikoli. Urša je zelo zabavna in ambiciozna punca. Trudi se na različnih področjih. Posnela je že tudi svoj prvi komad Desetka. Njen avto �” ima belega ferrarija �” mi je zelo všeč, pa sem jo prosil, če ga posodi za snemanje videospota. Potem pa smo prišli na idejo, da bi pravzaprav lahko nastopila v njem tudi ona, glede na to da je bogato obdarjena. Jaz sem bil seveda takoj za. Po mojem mnenju bodo nad novim spotom prvič navdušeni tudi fantje!

4. Imaš oddajo, v kateri izbiraš mlade talente. Skupina Pijamas se uspešno prebija na slovensko glasbeno sceno. Kakšen je vaš odnos?

Jaz sem jih res nekako ustvaril. Sicer so bili prvotno v malo drugačni zasedbi. Gre za prikupne 4 najstnike, s katerimi se super razumemo. Seveda pride kdaj tudi do kakšnega nesoglasja, ki ga pa hitro rešimo. Veliko mi je v samem štartu pomagala tudi Natka Geržina, ki je še enkrat več dokazala, da res obvlada ta ‘biznis’. Dekleti in fanta res veliko obetajo. Sicer sem jim pa že sam velikokrat rekel, da bodo na sceni tako dolgo, dokler bodo dobro delali in dokler si bodo tega sami želeli. Prav zdaj bo prišel ven novi singel Nočno kopanje. Pri njih se držimo istega načela kot se ga sam pri sebi, t.j. da delam komade za žur, ki se bodo vrteli v diskoteki in ki bodo ljudem všeč.

5. Se ti zdi, da se večina mladih res prijavi na takšno oddajo, kot je tvoja, zaradi talenta in ljubezni do glasbe ali samo za to, ker so želni medijske izpostavljenosti?

Na tovrstne izbore se prijavijo vsi! Definitivno je več teh, ki si želijo 5 minut slave, to pa zaradi tega ker se prijavijo vsi, ki mislijo, da imajo talent. Mogoče so nekateri res malo premalo samokritični, potem mi naredimo selekcijo in ostanejo res najboljši. Jaz ne obsojam nikogar! Meni je v izjemno veselje, da imamo oddajo že drugo sezono. Bomo videli, če bomo delali še tretjo, je velika verjetnost, da se prestavimo v Ljubljano in damo možnost še mladim iz drugih koncev Slovenije.

6. Je sam talent že dovolj za uspeh in preboj med zvezde?

Nikakor ni dovolj, da dobro poješ in da dobro izgledaš. Včasih kar težko verjamem tudi sam, kako zelo pomembne so tudi posameznikove karakterne lastnosti. Kombinacija vsega je pomembna! Če tega ni, se rado zalomi!

7. Sicer si že veliko nastopal na festivalih �” na MMSu celo dvakrat zmagal. Je zmaga na enem tovrstnem festivalu največ kar lahko glasbenik pri nas doseže?

Ne, meni največ pomeni, da kjerkoli že nastopam, da me pride poslušat veliko ljudi. Če vidim, da je diskoteka polna, to je zame največja potrditev. Veliko mi pomeni tudi to, da je na nastopu žur. Pojem res vse �” tudi takšne skladbe kot je Večeras je naša fešta … samo da zabava dobro uspe!

8. Sam si že nastopal tudi na Emi �” celo v duetu z Rebeko, ki bo Slovenijo zastopala letos v Beogradu. Bi si upal napovedati njen uspeh?

Upam si trditi to, da bo Rebeka pustila velik pečat na ljudeh, ki imajo nekaj besede pri samem izboru. Velik vtis pa bo vsekakor pustila tudi na odru. Rebeka je ženska, ki ima dobro ‘naštudiran’ slovenski šovbiznis. Ve, kako se stvarem streže! Ona vozi svoj biznis in ne biznis nje!

9. Pred kratkim si se vrnil iz Bahrajna, kjer si bil VIP gost na dirki Formule 1. Kakšna izkušnja je bila to zate?

Privoščil sem si krajše počitnice z družbo. Dobil sem VIP karte, pa smo šli. Spoznal sem Mirana Ališiča. Bil sem presenečen, kako ga vsi pomembneži v tem poslu poznajo. Super izkušnja! Zdaj kmalu se spet vračam v Arabske emirate, po tem za prvega maja pa letim čez lužo.

10. Poslovno, ali … ?

Povabljen sem na dve zabavi, pa gremo z družbo pogledat. Vedno me je zanimal ameriški night life. Ko bomo pa že ravno v Los Angelesu, bomo skočili še do Las Vegasa. Čeprav nisem ravno pristaš iger na srečo, me vseeno zanima, kako je v mestu, ki nikoli ne spi. Rad bi si ogledal tudi kakšen koncert v živo.

11. Veliko potuješ. Kam bi se vsekakor še rad vrnil?

Definitivno se bom še vrnil na en zelo majhen otok, ki se mu reče Unije, na hrvaški obali. Tam smo bili z družbo na počitnicah in res smo se super imeli. Drugače sem pa zelo navezan na domače okolje, tako da rad grem, še raje pa se vrnem. Počitnic na kakšni rajski plaži se najbrž res ne bi branil …

12. Naše bralke zagotovo zanima, če je že kakšna srečna izbranka že ukradla Domnu srce?

Ne še! Ženske ste ‘hudič’ … (smeh)

13. Kakšen tip dekleta sicer vzbudi tvojo pozornost?

Nimam nekega izdelanega profila. Všeč so mi in blondinke in temnolaske. Predvsem pa more biti dekle pozitivno, v sebi mora imeti pozitivno energijo in mora biti samozavestna. Ne rabi imeti mere ravno 90-60-90, lahko je malo bolj ‘polna’, pa je kljub temu zelo seksi. Predvsem je res pomembna energija!

14. Drži rek, da lepa dekleta ljubijo barabe?

Vsekakor drži! Če nisi malo baraba, si dolgočasen! Ampak pod besedo baraba ne pojmujem ravno to da si kriminalec, ampak da si mali ‘barabuzel’ �” tak navihan!

15. Sporočilo za bralce portala TočnoTo!

Pridno še naprej prebirajte TočnoTO novičke. Sicer pa naj bo letošnje poletje čim lepše, vroče in zaljubljeno!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kdo so današnje zvezde dneva?
Naslednji članekO čem se je še pisalo 16.04.2008?