Kdaj si spoznala, da je ples tvoja strast?
Zdi se mi, da sem to podzavesto vedela že od nekdaj! Ne bi znala točno določiti obdobja, ko me je ples čisto prevzel, saj plešem rada odkar vem zase. V plesno šolo sem se vpisala v šestem razredu osnovne šole; kar sama sem se odločila, prišla na začetni tečaj družabnega plesa in to je bilo to. Postala sem še ena izmed mnogih, ki jih je ples popolnoma zasvojil! (nasmeh)

Je bilo veliko odrekanj zaradi treningov in nastopanja?
Ja, kar veliko, še posebej v študijskih letih sem zamudila marsikatero predavanje, da o žurih sploh ne govorim! (smeh) A mi je ob strani vedno stala družina in prijatelji, s katerimi imam še danes veliko stikov, tako da ničesar ne obžalujem. Vedno sem sledila svojim sanjam, ker me je to osrečevalo in to je najbolj pomembno!

Je bil kdaj trenutek, ko si hotela obupati, ko je bilo pretežko?
O ja, tudi takih trenutkov je bilo veliko! Mislim, da nobenemu uspešnemu športniku ali umetniku, pot ni posuta z rožicami. Vsi gremo skozi krize in tisti, ki jih uspemo prebroditi, postanemo močnejši in zato še bolj uspešni.

Kaj ti ples pomeni?
Lahko rečem, da mi ples pomeni več stvari. V prvi vrsti je ples zame še vedno užitek, je pa z leti postal tudi nekakšna služba in s tem vir zaslužka, tako da lahko rečem, da je ples moje življenje!

Te še posebej veseli tudi kakšna druga zvrst plesa?
Seveda! Zelo mi je všeč flamenko, salsa, afro-brazilska samba pa tudi hip hop imam zelo rada. Avgusta sva z Jurijem pravzaprav odpotovala v New York, kjer sva se poskusila tudi v teh ostalih, drugačnih zvrsteh in bilo je res noro, predvsem pa navdihujoče!

Kako se najrajši sprostiš v prostem času?
Najraje grem v Kranj obiskat družino, dobim se tudi s prijatelji, si pogledam kakšno romantično komedijo ali kriminalko, ali pa preberem kakšno dobro knigo.

Kako pomembna je hrana za plesalca? Moraš ves čas paziti kaj ješ?
Tudi na hrano sva v zadnjih letih začela bolj paziti, saj nama neuravnotežena hrana onemogoča dober trening. Sedaj tako poskušava jesti čim bolj zdravo in lahko hrano. Veliko pa si pomagava tudi s Herbalife izdelki, ki so enkraten dodatek prehrani in včasih, ko primanjkuje časa, tudi izvrstno in okusno nadomestilo obroka.

S čim se rada pregrešiš?
S čokoladoooooo! (smeh)


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Shakira med nastopom v mini krilu pokazala mednožje
Naslednji članekNick Jonas: Na turnejo brez bratov!