Za aprilsko številko Plaboya si se slikala gola, fotografiranje za omenjeno revijo si pred tem nekajkrat zavrnila. Zakaj si tokrat privolila?

Vedno sem govorila, da tega ne bom nikoli storila, a zarečenega kruha se največ poje. Glavni razlog je bil, da je šlo tokrat za posebno modno izdajo revije. V tej izdaji ni tistih tipičnih ‘playboy’ slik. Dogovorili smo se, kakšen bo koncept in kakšen bo stajling in ker se mi je vse zdelo super, sem bila za. Mislim, da je bilo to dobro za mojo kariero in da mi ne more škoditi, česar sem se sprva najbolj bala.

Kako so tvojo odločitev sprejeli starši in prijatelji?

Najprej sem mami lepo in malo zavito v celofan predstavila cel koncept in ona je vso zadevo morala malo prespati. Še vedno mi največ pomeni mnenje staršev. Če bi mi starša rekla, da naj tega ne storim, bi upoštevala njuno mnenje, ne glede na to, koliko bi si to želela. Ko je mami o vsem razmislila, mi je rekla, da ne vidi v tem nič slabega in da veliko bolje to, kot pa da me ujamejo nekje na morju zgoraj brez.

Kakšni so odzivi na slike do sedaj?

Če berem forume, je katastrofa, ker se vsi izživljajo nad fotografijami. Ampak jaz vedno pravim, da ljudje, ki pišejo te komentarje, ne obstajajo. Jaz to preberem in se malo nasmejim. Od ljudi, ki me poznajo, pa sem že ob osmih zjutraj na dan, ko je Playboy izšel, prejela sama pohvalna sporočila.

Zdaj se, kot številne slovenske misice, tudi ti podajaš v glasbene vode. Marsikdo bo rekel, še ena misica več, ki hoče biti pevka. Kako to, da si se odločila za to?

To je res že smešno. (smeh) Ampak to je bila moja velika želja že iz otroštva in še danes kadarkoli imam slab dan, se zaprem v sobo in imam cel nastop. Zavrtim si najljubšo glasbo in plešem in pojem. Na srečo imam zelo strpne starše in sosede. (smeh) Če bi se za petje odločila dve leti nazaj, mi verjetno ne bi uspelo, zdaj pa se mi zdi, da je napočil pravi trenutek. Zdelo se mi je, da z vsemi izkušnjami lahko to uresničim na visoki ravni, ker sem človek, ki hoče vse izpeljati perfektno.

Postala si torej članica tria Ludisel. Kdaj vas bomo lahko slišali in kakšno glasbo ustvarjate?

To, da sem perfekcionistka, se vidi tudi pri tej skupini. Glasbo bi lahko predstavile že pred meseci, ampak dokler ne bo vse tako, kot mora biti, dobro in kvalitetno posneto, ne bomo izdale pesmi. Lahko bi rekla, da gre za neko novo smer v naši glasbi. Za mešanico popa, dancea, funka in hip-hopa, skratka moderna glasba za katero moraš imeti pri nas kar pogum. Mogoče se ta zvrst ne bo takoj tako prijela, ampak mislim, da v naši glasbi potrebujemo nek premik.

Tvoja velika želja je tudi imeti lastno modno agencijo. Kdaj se boš lotila tega projekta?

Moje želje se veliko spreminjajo, ker dobim kakšno boljšo in potem tisto opustim. Modno agencijo je v Sloveniji zelo težko imeti, ker je premajhen trg in tukaj resnično kvalitetno lahko delujeta le dve agenciji. Da bi ustanovila lastno agencijo bi potrebovala veliko časa, energije in financ. Pa tudi potem ne bi bilo zagotovljeno, da bi mi uspelo. Rada pa bi učila mlada dekleta, ker imam veliko izkušenj in znanja, ki bi ga rada posredovala naprej.

Na kaj bi dekleta, ki se podajajo v svet mode, opozorila?

Predvsem bi jih rada naučila, da je velika razlika med miss in modelom. Mediji to dvoje večkrat dajejo v isti koš, ampak obstaja velika razlika. Jaz sem morala vložiti veliko truda in časa v to, da sem iz miss postala model, kar sem si že od začetka želela.

V svetu mode je veliko pritiska, kar se tiče telesne teže, zato marsikatera manekenka trpi za anoreksijo. Si ti kdaj občutila takšen pritisk? Je pritisk v tujini še večji kot doma?

Pri nas ni toliko tega, ker tudi ni povpraševanja po tako suhih puncah. Jaz sem imela obdobje, ko sem bila precej suha in zaradi tega nisem dobila nobenega dela. Ko sem šla v Turčijo, sem se morala najprej za tri kilograme zrediti, tako da je to zelo odvisno od trga. V največjih modnih prestolnicah kot sta Milano in Pariz, moraš biti pa včasih že kar pretirano suh.

Bi se prijavila v resničnostni šov, kot ga ima Tyra Banks?

Joj ne, ker bi zmagala. (smeh) Ta oddaja se mi zdi zelo smešna, ker sem jaz vse to že prerastla. Jaz bi ga kvečjemu vodila, ampak imam občutek, da me bo pri tem nekdo prehitel. Sem pa že razmišljala o tem.

Leta 2004 si bila okronana za Miss Universe. Bi se še kdaj prijavila na kakšno lepotno tekmovanje? So se ti s to zmago odprla številna vrata?

Ne bi se več prijavila, ker sem dosegla v Sloveniji vse, kar se da, in to tudi dobro izkoristila. Tisto leto, ko sem zmagala, je bilo precej zatišja, bila sem le še ena številka več. Morala sem zelo veliko delati, da sem tudi danes še vedno aktualna. Moraš biti priden, imeti dober odnos do klientov in ostati na realnih tleh. Zmaga je prinesla tako pozitivne kot tudi negativne stvari, ki pa jih jemljem v zakup.

Z manekenstvom si se začela ukvarjati pri 16-ih letih. Kje pa se vidiš v prihodnosti? Boš ostala v svetu mode?

Vidim se še nekaj let, ampak enkrat je treba nehati. Razen, če grem na operacijo. (smeh) Jaz bom v svetu mode ostala za vedno, če ne kot model pa tako, da bom učila druge. Ali pa bom delala reklame za kakšne kreme. (smeh) Zdaj se tudi podajam v glasbene vode in če bo šlo vse tako kot je treba, bom kot model delala le tiste največje stvari.

Pred časom si obiskala Turčijo, kjer si prejela veliko ponudb za delo. Se je (bo) katera že uresničila?

Turčijo sem obiskala dvakrat in obakrat sem zelo dobro delala. Dobila sem ponudbo za televizijsko nadaljevanko, ki pa se ni uresničila zaradi problemov s financami. Drugače bi imela v njej glavno vlogo in preseliti se bi morala za dve leti v Turčijo in se naučiti jezika. Kar bi mi bilo super! Njihov jezik mi je zelo všeč.

Obstaja kaj, kar obžaluješ v svojem življenju in bi naredila drugače, če bi imela to možnost?

Jaz se držim načela, da ne smemo ničesar obžalovati. Za vsako stvar sem se odločila, ker se mi je v tistem trenutku zdela najboljša in mi je odgovarjala. Če je bila napaka, sem se iz nje naučila. Kar te ne ubije, te okrepi in zato ničesar ne obžalujem.

Kaj pa ljubezen? Za tabo je nekaj neuspelih zvez. Si kdaj pomislila na to, da si magnet za neprave moške?

Ja, velikokrat in verjetno tudi sem. (smeh) Jaz pravim, da je treba veliko plevela dati čez, preden najdeš rožico. Verjamem, da bo nekoč prišel nek moški, ki bo pravi zame in ki me bo razumel. Očitno še ni pravi čas, ker imam trenutno še veliko drugih stvari.

Kakšen odnos imaš sedaj s svojimi bivšimi (Mark Popovič, Gregor Polončič)?

Marka nisem videla, odkar sva šla narazen, za kar mi je žal. Jaz se ne maram z nikomer grdo gledati. Če smo se imeli enkrat radi, zakaj bi se potem zdaj sovražili? Nikoli se še nisva srečala, ampak ljudje pravijo, da je to verjetno za to, ker najine poti že prej niso bile začrtane skupaj. Enako je tudi z Gregorjem, ki se bo kmalu poročil.

Menda se nekaj plete med tabo in ameriškim hokejistom Brendanom Yaremeom.

Spoznala sva se in nekajkrat smo šli z družbo skupaj ven. Je zelo v redu fant, ampak hokejisti so si zelo podobni. To je isti šmoren. (smeh) Jaz dam sicer vsakemu možnost, ker vedno obstajajo izjeme in ne smemo vseh metati v isti koš.

Kakšen mora biti moški, da ti pade v oči?

Imeti mora svetle oči, biti mora preprost in neobremenjen, še posebej ne s svojim videzom. Mora biti malo nor in pripravljen narediti kakšno neumnost. Pa seveda, da je iskren.

Sporočilo za bralce portala TočnoTO.

Imejte se radi, poslušajte dobro glasbo, ki vas bo vedno spravila v dobro voljo, berite naš in vaš portal in naj vas na vaši poti nič ne ustavi, ker lahko uresničite vse svoje želje!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Velika rojstnodnevna zabava Victorie
Naslednji članek