Vrhunske vokalistke in zapeljive mačke iz skupine MJAV se skupaj z Ireno Vrčkovnik intenzivno pripravljajo na prihajajoč festival Melodije morja in sonca, ki bo že to soboto. Nastopile bodo pod zaporedno številko 10, s pesmijo Številka srca.

Že navdušile s skupnim nastopom

S skupnim nastopom v živo so že navdušile na predstavitvenem večeru. Na festivalu bodo prepričale z večglasnim petjem, žensko energijo in plesnimi koraki. Na njihovih družabnih omrežjih se pridno javljajo z dogajanja v Portorožu, kjer si bodo poleg nastopa privoščile še krajši oddih.

Kako je prišlo do sodelovanja?

Z Ireno so prijateljice že dolga leta, saj so skoraj ”sovaščanke”. Jasmina pravi, da ji je bila Irena dolga leta vzornica in pozna večino njenih skladbic. Njene zimzelene melodije pa prepevajo tudi v svojem repertoarju. Zato so predlogu Irene in Aleša Klinarja, da bi skupaj zapele, brez pomisleka privolile.

PREBERITE TUDI: VROČE! Navihanke v novem videospotu pokazale svoje čare!

O skladbi

Ani je o skupni skladbi ŠTEVILKA SRCA, povedala: ”Gre za poletno, lahkotno pesem, ki ob odličnem vokalnem aranžmaju zazveni unikatno in zanimivo.” Zagotovo prava poletna zmagovalna pesem Melodij morja in sonca!

Spremljajte jih 14. julija, v živo iz Avditorija Portorož ali pa na malih zaslonih iz svojega naslonjača.

Njihove skupne poletne duete pa lahko ujamete na njihovem uradnem FB PROFILU.

PREBERITE TUDI: Znani izvajalci 37. festivala Melodije morja in sonca

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime