Iris Mulej je pred kratkim postala mamica sinu Arronu, ki se je pridružil že skoraj triletni Isabelli. Rodila je v Sloveniji, kmalu po porodu pa se je vrnila v Budvo, kjer se je celotna družinica preselila v hišo.

Ob drugem otroku se Iris pojavljajo zanimiva vprašanja, občutki krivde in podobno. Svoje misli je zapisala na Instagramu:

“Med brskanjem po starih fotografijah največkrat naletim prav na Isabelline. In te so posnete točno eno leto nazaj. Takrat se je pri meni vsak večer pred spanjem še podojila, nosila je pleničke, skratka bila je moj dojenček. Zdaj pa se mi zdi kar naenkrat velika punca… pol leta nazaj sva se nehali dojiti, že nekaj mesecev je brez pleničk in z njo se lahko pogovorim res veliko stvari. To me včasih zelo stisne pri srcu saj se zavedam, da moja mala punčka odrašča, obenem imam pa zraven še občutek krivde, da sva prehitro preskočili to obdobje, ko je bila ona moj dojenček, v obdobje starejše sestrice. Zdaj, ko to pišem sem zraven nje v postelji, zaspala mi je v naročju, medtem ko sem jo božala in ji pela pesmico “Moja Isabella” (to je samo najina pesmica, ki sem si jo izmislila in ji jo že dolgo pojem, ona pa jo res obožuje), no in vsaj to mi je malce v uteho, da nekaj teh ur na dan, ko Arron spi, lahko posvetim samo njej. Sicer imam pa vsak dan takšne mešane občutke, enkrat se mi zdi, da njo zapostavljam, drugič Arrona… tolažim se, da imamo verjetno takšne občutke vse mame in pač tako je… dokler ne bodo izumili klona “mama 2”.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on